Page 1 of 1

Render settings?

PostPosted: Thu Feb 04, 2016 10:56 pm
by timpeters
Hi,

I'm testing the demo of Octane in C4D.
Everything works fine. At the moment I'm testing a scene of an Iphone, like this tutorial (https://www.youtube.com/watch?v=hy9AkLTLmOQ)

But when I, as example, rotating the scene, it takes longer than I expected in the Live Viewer. See screenshot
https://www.dropbox.com/s/w5m5bc7iggv6p ... e.jpg?dl=0
I'm worried if my settings in the renderer & Octane settings are wrong. Do I have to change the Render Priority?

Does anyone have any remarks about this?

Thanks in advance,
Tim

Re: Render settings?

PostPosted: Fri Feb 05, 2016 9:16 am
by bepeg4d
Hi Tim,
render priority must be active for all the GPUs with a monitor attached, if you have only the GTX 980 ti on your system, then the render priority must be active.
I have tried to find the iPhone file of the video, but without success :(
If you can share the link I can have a look to the scene and share back with you ;)
ciao beppe

Re: Render settings?

PostPosted: Sun Feb 07, 2016 3:35 pm
by timpeters
Hi Beppe,

Thanks for the reply. So, what's the right render priority? Is it LOW or HIGH?
You can find the Iphone 5 model on this page: http://silverwing-vfx.de/free_stuff.html

thanks, Tim

Re: Render settings?

PostPosted: Tue Feb 09, 2016 12:05 pm
by bepeg4d
The priority should be set at Low while you are editing the scene and High when you are only rendering ;)
Wow, a model from Raphael, great :)
There were some missing textures and a Vray node, could you try with the attached modified version, please?
It's super fast here in both, real time navigation and rendering :roll:
iPhone_5b.c4d.zip
(2.52 MiB) Downloaded 114 times

Screen Shot 2016-02-09 at 12.58.51.jpg

ciao beppe