"There is no CUDA Device which is selected"

Forums: "There is no CUDA Device which is selected"
A public forum for discussing and asking questions about OctaneVR.

"There is no CUDA Device which is selected"

Postby PaulWells1992 » Fri Mar 29, 2019 12:51 pm

PaulWells1992 Fri Mar 29, 2019 12:51 pm
Hello Guys,

i run C4D R19 and just installed the Octane Plugin for this Version of Cinema. When I hit the Octane Button for Rendering in the Live Viewer the message "There is no CUDA Device which is selected" shows up although I have installed the latest CUDA toolkit (10.1) and have selected the grafic card (RTX 2070) in the octane preferences. Do you have any idea how to solve that error?
PaulWells1992
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 29, 2019 12:31 pm

Re: "There is no CUDA Device which is selected"

Postby Story » Thu May 09, 2019 7:33 am

Story Thu May 09, 2019 7:33 am
Im having the same problem, i got a rtx 2070. Any fix yet?
Story
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1
Joined: Sun Oct 22, 2017 12:36 am

Re: "There is no CUDA Device which is selected"

Postby bepeg4d » Mon May 13, 2019 3:30 pm

bepeg4d Mon May 13, 2019 3:30 pm
Hi,
the CUDA toolkit is not necessary, it is useful only for developers.
What is your operating system?
Which Nvidia driver have you installed?
Which version of C4D and c4doctane are you using?
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6394
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to OctaneVR Questions & Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Wed May 22, 2019 8:01 pm [ UTC ]