[OCTANE CRASH] Logs inside

Forums: [OCTANE CRASH] Logs inside
Sub forum for bug reports

Moderator: aoktar

Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)
H. A detailed description of the issue and steps to reproduce it (Include Screenshots or video capture), as well as an example scene if applicable.
I. Copies of the Octane Log window and Console window outputs (full text attached as a file to your post is recommended).


Please note that reports of issues inside existing threads will be ignored/removed, and reports may be closed if the reporter does not respond to subsequent queries in the thread.

Re: [OCTANE CRASH] Logs inside

Postby tegatwork » Mon Jun 15, 2020 6:52 pm

tegatwork Mon Jun 15, 2020 6:52 pm
Totally agree the slave thing : sooner this year I was using 2 slaves (4*980ti + 4*1080ti) and they never crashed
tegatwork
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 104
Joined: Thu Apr 18, 2013 8:07 pm

Re: [OCTANE CRASH] Logs inside

Postby stefanmathez » Tue Jun 16, 2020 2:22 pm

stefanmathez Tue Jun 16, 2020 2:22 pm
Interesting facts:

Octane Object Tags are crashing the scene, removing the object tags doesn't crash the scene :+)
stefanmathez
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 27
Joined: Tue Mar 28, 2017 7:39 pm

Re: [OCTANE CRASH] Logs inside

Postby tegatwork » Mon Jul 06, 2020 9:35 am

tegatwork Mon Jul 06, 2020 9:35 am
HI stefan,
I'm doing some updates on my job, and still facing our favorite rendering crashes...

Did you solve the problem on your side? I just tried the object tag trick, but it's still crashing...
tegatwork
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 104
Joined: Thu Apr 18, 2013 8:07 pm

Re: [OCTANE CRASH] Logs inside

Postby bepeg4d » Mon Jul 06, 2020 9:41 am

bepeg4d Mon Jul 06, 2020 9:41 am
Please have a look at this post on how to share c4doctanelog, and demon log from a network rendering session:
viewtopic.php?f=30&t=75285#p386213

ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7627
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: [OCTANE CRASH] Logs inside

Postby tegatwork » Mon Jul 06, 2020 9:58 am

tegatwork Mon Jul 06, 2020 9:58 am
Thank you @bepeg4d
I'm not using network rendering on this one.
I did install latest studio drivers (late June) and resumed the render. I'm now crossing fingers and praying some technological gods...

EDIT : well, latest drivers seem to work...
tegatwork
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 104
Joined: Thu Apr 18, 2013 8:07 pm
Previous

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sun Oct 25, 2020 5:46 am [ UTC ]