Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016)

Forums: Version 3.00 - R1.1 (25.05.2016)
Sub forum for plugin releases

Moderator: aoktar

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby valters » Sun May 22, 2016 12:37 am

valters Sun May 22, 2016 12:37 am
it was a sweet finding that render region can be animated.
just save a huge amount of time because of that!
Thank you very much for your work!
BTW. latest versions works very well and stable for me..truly it was always stable for me from 2014 :)
valters
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 78
Joined: Sun Sep 07, 2014 3:18 pm

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby eyeonestudio » Sun May 22, 2016 5:32 am

eyeonestudio Sun May 22, 2016 5:32 am
aoktar wrote:
eyeonestudio wrote:OpenVDB Velocity Motion Blur Testing

OpenVDB Velocity MB.png


all good?



Ya.... But Velocity Scale is not sensitive.(vs TFD Sub Grid Detail is Good enough)
See Camera Shutter Value. Need Higher value.

I have no idea this situation.
just put higher value (Scale & Shutter) :)
Win 10 / C4D R19 / TFD / RF / XPTs
Master : Ryzen 1950x - 64Gb Ram - Titan Xp * 2 - 1080Ti * 1
Slave : (i7 4930K - 32Gb Ram - 1080Ti * 4 ) x 3
User avatar
eyeonestudio
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 230
Joined: Fri Oct 18, 2013 5:49 pm
Location: Seoul, South Korea

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby mayonnaise » Mon May 23, 2016 3:19 pm

mayonnaise Mon May 23, 2016 3:19 pm
viewtopic.php?f=86&t=54153

Just in case I posted in the wrong thread.
mayonnaise
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Fri Jul 26, 2013 8:28 am

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby Ron » Mon May 23, 2016 4:50 pm

Ron Mon May 23, 2016 4:50 pm
After installing standalone 3 my plugin licence cannot be found. With Beta 2 everything worked fine.
Cannot even deactivate my plugin licence to reactivate it after.
:(

What can I do?

Ron

PS:
I already deleted the otoy_credentials but no success ...
Master: WIN 10 64bit, i7 4930 4,5 Ghz, 32 GB RAM, 1600 W PSU, 512 GB SSD, 4 TB RAID, GTX 1080TI Hybrid + 3 x GTX 1080 Hybrid, C4D R20, Octane 4.x
Slave: Win 10 64bit, i7 6820, 32 GB RAM, 1200 W PSU, 512 GB SSD, 1 TB HD , 3 x GTX 1070, Octane 4.x
User avatar
Ron
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 344
Joined: Sun Sep 25, 2011 7:11 pm

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby aoktar » Mon May 23, 2016 5:09 pm

aoktar Mon May 23, 2016 5:09 pm
Ron wrote:After installing standalone 3 my plugin licence cannot be found. With Beta 2 everything worked fine.
Cannot even deactivate my plugin licence to reactivate it after.
:(

What can I do?

Ron

PS:
I already deleted the otoy_credentials but no success ...


Which version do you use? We don't yet higher than beta2 for public.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12612
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby desire » Mon May 23, 2016 5:16 pm

desire Mon May 23, 2016 5:16 pm
The same trouble.
Just purchased v3 combo
Standalone v3, license ok. C4d plugin v3 beta 2.1 can't release license.

deleting %APPDATA%/OctaneRender/otoy_credentials on a Windows did not help

p.s.: cinema app just crushing immediately after the start
desire
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 91
Joined: Tue Sep 24, 2013 6:30 am
Location: Russia, Nizhny Novgorod

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby Ron » Mon May 23, 2016 8:21 pm

Ron Mon May 23, 2016 8:21 pm
aoktar wrote:
Which version do you use? We don't yet higher than beta2 for public.


Using the latest Beta 2.1 of plugin and the today released V 3.0 of standalone.
Master: WIN 10 64bit, i7 4930 4,5 Ghz, 32 GB RAM, 1600 W PSU, 512 GB SSD, 4 TB RAID, GTX 1080TI Hybrid + 3 x GTX 1080 Hybrid, C4D R20, Octane 4.x
Slave: Win 10 64bit, i7 6820, 32 GB RAM, 1200 W PSU, 512 GB SSD, 1 TB HD , 3 x GTX 1070, Octane 4.x
User avatar
Ron
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 344
Joined: Sun Sep 25, 2011 7:11 pm

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby aoktar » Mon May 23, 2016 8:32 pm

aoktar Mon May 23, 2016 8:32 pm
Ron wrote:
aoktar wrote:
Which version do you use? We don't yet higher than beta2 for public.


Using the latest Beta 2.1 of plugin and the today released V 3.0 of standalone.


Stay with matched versions. I haven't released a final version.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12612
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby zoppo » Mon May 23, 2016 8:35 pm

zoppo Mon May 23, 2016 8:35 pm
I read in another C4D forum that you should try the following:

First eactivate the standalone _then_ deactivate the plugin.
After that activate again.
C4D 20 MSA | Win10
User avatar
zoppo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 244
Joined: Wed Dec 09, 2015 10:37 am
Location: München

Re: Version 3.00 - Beta2.1 (17.05.2016) - Test version

Postby aoktar » Mon May 23, 2016 8:42 pm

aoktar Mon May 23, 2016 8:42 pm
zoppo wrote:I read in another C4D forum that you should try the following:

First eactivate the standalone _then_ deactivate the plugin.
After that activate again.


Please stay with Beta2 or Beta4 if i release. No need to update to Final version without a matching plugin.

I'll release a final version when that's ok. I hope that's clear! I'll not release an non-working version without be sure.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12612
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye
PreviousNext

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Thu Nov 21, 2019 10:31 am [ UTC ]