Octane Material Converter Bug 2

Forums: Octane Material Converter Bug 2
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

Octane Material Converter Bug 2

Postby RobSteady » Sat Sep 27, 2014 7:01 pm

RobSteady Sat Sep 27, 2014 7:01 pm
When converting materials from V-Ray, where IOR default is 1.6, this value gets translated.
But Index is supposed to be 1.3 which is default in Octane for glossy materials. Is it?
Octane for 3ds Max v2.21.1 | i7-5930K | 32GB | 1 x GTX Titan Z + 2 x GTX 980 Ti
User avatar
RobSteady
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 618
Joined: Thu Jun 07, 2012 7:33 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Wed Aug 12, 2020 11:15 pm [ UTC ]