greyscale asset tracking

Forums: greyscale asset tracking
Sub forum for bug reports
Forum rules
Before posting a bug report, please check the following:
1. That the issue has not already been disclosed
2. That the issue is specific to this plugin, and not Octane in general (Try reproducing it in Standalone)
Bugs related to the Octane Engine itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.


All bug reports should include the information below, along with a detailed description of the issue and steps to reproduce it.
A. Operating System, including version (i.e. Win 7, OSX 10.11.2, Ubuntu 14.04, etc.)
B. Graphics Card(s) model (i.e. GTX 580 - 3GB, TITAN, etc.)
C. RAM Capacity (i.e. 6 GB)
D. Nvidia driver version (i.e. 7.50, 7.5.22)
E. OctaneRender Standalone version, if installed (i.e. 2.24.2, 2.23, etc.)
F. OctaneRender plugin version (i.e. v2.25 - 2.21)
G. Host application version, including build number if available (i.e. 3ds Max 2016 Build 18.0)

greyscale asset tracking

Postby Rico_uk » Mon Sep 22, 2014 11:02 am

Rico_uk Mon Sep 22, 2014 11:02 am
Greyscale texture node doesn't show that texture in the Max Asset Tracking window. RBG texture node works fine though.
Rico_uk
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 118
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:42 pm

Re: greyscale asset tracking

Postby Karba » Fri Sep 26, 2014 7:31 pm

Karba Fri Sep 26, 2014 7:31 pm
Rico_uk wrote:Greyscale texture node doesn't show that texture in the Max Asset Tracking window. RBG texture node works fine though.


I will check it.
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Re: greyscale asset tracking

Postby Rico_uk » Tue Oct 21, 2014 2:01 pm

Rico_uk Tue Oct 21, 2014 2:01 pm
Karba wrote:
Rico_uk wrote:Greyscale texture node doesn't show that texture in the Max Asset Tracking window. RBG texture node works fine though.


I will check it.


any luck with this? I've currently sending archived scenes to animators and when the files return I have to manually set up these materials again as they aren't asset tracked.
Rico_uk
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 118
Joined: Mon Oct 24, 2011 6:42 pm

Re: greyscale asset tracking

Postby Karba » Wed Oct 22, 2014 3:18 am

Karba Wed Oct 22, 2014 3:18 am
Rico_uk wrote:
Karba wrote:
Rico_uk wrote:Greyscale texture node doesn't show that texture in the Max Asset Tracking window. RBG texture node works fine though.


I will check it.


any luck with this? I've currently sending archived scenes to animators and when the files return I have to manually set up these materials again as they aren't asset tracked.


This should work in 2.11.1a version
User avatar
Karba
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 2300
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:05 am

Return to Bug Reports


Who is online

Users browsing this forum: alexmarks3d and 1 guest

Thu Aug 13, 2020 12:17 am [ UTC ]