OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1 [OBSOLETE]

Forums: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1 [OBSOLETE]
Sub forum for plugin releases
Forum rules
Any bugs related to this plugin should be reported to the Bug Reports sub-forum.
Bugs related to Octane itself should be posted into the Standalone Support sub-forum.

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1

Postby nikostap » Sat Apr 11, 2015 11:25 am

nikostap Sat Apr 11, 2015 11:25 am
Bug. Realflow mesh not updated when I render. And not export or not read in octane stand. Octane max just render one frame from range. But there are no errors in log.
p.s. Max 2014, RF 2014.
nikostap
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 49
Joined: Thu Jun 27, 2013 6:06 pm
Location: Russian Federation, Sankt-Peterburg

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1

Postby mikinik » Sat Apr 11, 2015 3:45 pm

mikinik Sat Apr 11, 2015 3:45 pm
nikostap, here you can read about it - viewtopic.php?f=33&t=44704&start=130#p229631
i7-3930/32Gb/gtx780/gtx680/win7x64/3dsmax2016/3dsmax2017
mikinik
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 218
Joined: Sun Oct 07, 2012 1:05 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1

Postby oguzbir » Sun Apr 12, 2015 1:03 pm

oguzbir Sun Apr 12, 2015 1:03 pm
Bug:

In Render elements
If "Elements Active" is unchecked it still produces render elements.
My Portfolio
windows 10 Pro. |1070 + 1070 + 1070 + 1070 | i7 @4.5Ghz
User avatar
oguzbir
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 715
Joined: Fri Jun 25, 2010 12:30 am

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1

Postby coilbook » Mon Apr 13, 2015 11:16 pm

coilbook Mon Apr 13, 2015 11:16 pm
nikostap wrote:Bug. Realflow mesh not updated when I render. And not export or not read in octane stand. Octane max just render one frame from range. But there are no errors in log.
p.s. Max 2014, RF 2014.

+1 will reflow mesh update be fixed including MB ? Thank you
coilbook
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2587
Joined: Mon Mar 24, 2014 2:27 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1

Postby gabrielefx » Tue Apr 14, 2015 9:55 am

gabrielefx Tue Apr 14, 2015 9:55 am
Does anyone tested Octane for Max within Max 2016?
quad Titan Kepler 6GB + quad Titan X Pascal 12GB + quad GTX1080 8GB + dual GTX1080Ti 11GB
User avatar
gabrielefx
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1701
Joined: Wed Sep 28, 2011 2:00 pm

Re: OctaneRender® for 3ds max® v2.21.1 [OBSOLETE]

Postby JimStar » Wed Apr 15, 2015 2:41 am

JimStar Wed Apr 15, 2015 2:41 am
Next version HERE.
User avatar
JimStar
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 3499
Joined: Thu Jul 28, 2011 8:19 pm
Location: Auckland, New Zealand
Previous

Return to Releases


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sun Apr 05, 2020 10:57 am [ UTC ]