Problem with , how to split a scene into several parts?

Forums: Problem with , how to split a scene into several parts?
Area for student license holders to post questions and discuss octane.

Problem with , how to split a scene into several parts?

Postby piwas » Tue Jun 04, 2019 7:12 am

piwas Tue Jun 04, 2019 7:12 am
Hi everyone,

I have a problem with memory and I need to split the scene into several parts. I tried to use "object layer" but the scene still refuses to load. The only thing that works is to divide it into several groups and disconnect them gradually, but then I will not work with shadows and lights between the groups. Please help
piwas
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 8
Joined: Wed Sep 21, 2016 3:05 pm

Re: Problem with , how to split a scene into several parts?

Postby paride4331 » Tue Jun 04, 2019 10:38 am

paride4331 Tue Jun 04, 2019 10:38 am
Win 7 / i7 5930 - 32gb / 1 x quadro K620 / 2 x Evga Titan X Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2724
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Re: Problem with , how to split a scene into several parts?

Postby piwas » Wed Jun 05, 2019 8:55 am

piwas Wed Jun 05, 2019 8:55 am
Hi paride4331,
Yes i use out-of-core, bad my scene is still large. I need this scene partition on layers and then i merge it in photoshop. My problem is that if I use the layers, the scene still collapses because of the lack of memory.
piwas
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 8
Joined: Wed Sep 21, 2016 3:05 pm

Return to General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Dec 13, 2019 2:24 am [ UTC ]