random color issue

Forums: random color issue
Area for student license holders to post questions and discuss octane.

random color issue

Postby YQRDESIGN » Fri Jun 30, 2017 2:18 am

YQRDESIGN Fri Jun 30, 2017 2:18 am
Hello I am having trouble making this work :
https://www.youtube.com/watch?v=2jIEdg0TEHo&t=3s
I follow the simple step and I am not able to make this work .

Anyone can help with the set up of the random color on mograph cloner ?

Thank you!
Attachments
Capture kk.PNG
simple light on the left side
YQRDESIGN
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3
Joined: Sat May 20, 2017 7:48 pm

Re: random color issue

Postby aoktar » Fri Jun 30, 2017 9:50 am

aoktar Fri Jun 30, 2017 9:50 am
You can check sample scenes for randomcolor or mograph samples. Randomcolor will work with render instances not real clones.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 10120
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Re: random color issue

Postby YQRDESIGN » Sat Jul 01, 2017 3:41 pm

YQRDESIGN Sat Jul 01, 2017 3:41 pm
aoktar wrote:You can check sample scenes for randomcolor or mograph samples. Randomcolor will work with render instances not real clones.



Thank you very much
YQRDESIGN
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3
Joined: Sat May 20, 2017 7:48 pm

Return to General Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Mon Nov 20, 2017 9:09 pm [ UTC ]