Page 1 of 1

Modified Batch render script - help needed

PostPosted: Wed Aug 24, 2016 12:07 pm
by TheImageFaculty
Hi,

I'm altering the batch render script (hope this is allowed), so it does the following in order to work with Thinkbox Deadline and needs no input from the GUI:

Constant output location DONE
OCS file name as sub folder name DONE
Constant output filename (based on the standard pattern) DONE
Constant output file type DONE
A workaround so no-one has to press the "Start" button NEEDS HELP
A workaround so the dialog closes when the render has finished NEEDS HELP

Cheers,
Henrik Mark

Re: Modified Batch render script - help needed

PostPosted: Wed Aug 24, 2016 12:56 pm
by calus
In my modified version, the output window does not display at all so no need to press start or close, should work for yu:
myBatchRender.lua
(23.16 KiB) Downloaded 494 times

Re: Modified Batch render script - help needed

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 1:48 am
by Phantom107
Many thanks for making this!

edit, this throws an error message in Octane 3.08... any fix?
edit2, okay now its works. Weird, something in the node structure threw it off but I don't know what