Label text color doesn't appear to work

Forums: Label text color doesn't appear to work
Forum for OctaneRender Lua scripting examples, discussion and support.

Label text color doesn't appear to work

Postby grimm » Sun Mar 22, 2015 8:54 pm

grimm Sun Mar 22, 2015 8:54 pm
I'm trying to setup a label that is colored, but when I set the color Octane will not display the label. I'm passing textColour = { 10, 60, 255, 0 }, is this correct? Thanks,

Jason
Linux Mint 19 x64 | Nvidia GTX 980 4GB (displays) RTX 2070 8GB| Intel I7 5820K 3.8 Ghz | 32Gb Memory | Nvidia Driver 410.66
User avatar
grimm
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1135
Joined: Wed Jan 27, 2010 8:11 pm
Location: Fairbanks, Alaska, USA

Re: Label text color doesn't appear to work

Postby stratified » Mon Mar 23, 2015 9:51 pm

stratified Mon Mar 23, 2015 9:51 pm
Hi Jason,

The label is fully transparent (i.e. the alpha is 0). Here's an example snippet:

Code: Select all
local label = octane.gui.create{ type = octane.gui.componentType.LABEL, textColour={255, 0, 0, 255 }}
local window = octane.gui.create{ type = octane.gui.componentType.WINDOW, width = label.width, height = label.height, children = { label } }
window:showWindow()


cheers,
Thomas
User avatar
stratified
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 945
Joined: Wed Aug 15, 2012 6:32 am
Location: Auckland, New Zealand

Re: Label text color doesn't appear to work

Postby grimm » Mon Mar 23, 2015 10:00 pm

grimm Mon Mar 23, 2015 10:00 pm
*Sigh* I knew it was something stupid, thanks. :D
Linux Mint 19 x64 | Nvidia GTX 980 4GB (displays) RTX 2070 8GB| Intel I7 5820K 3.8 Ghz | 32Gb Memory | Nvidia Driver 410.66
User avatar
grimm
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1135
Joined: Wed Jan 27, 2010 8:11 pm
Location: Fairbanks, Alaska, USA

Return to Lua Scripting


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Thu Jul 18, 2019 4:12 pm [ UTC ]