OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]
Autodesk AutoCAD (Integrated Plugin developed by OTOY, maintained by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Re: OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]

Postby guillerodriguezv » Mon Jul 22, 2019 10:31 pm

guillerodriguezv Mon Jul 22, 2019 10:31 pm
Hi Paul, there is still sometrhing wrong with the plugin, even with simple solids does not load, it gave a error. Attach some pics.
Attachments
Octane Error.jpg
More complex solids
Octane Error-1.jpg
Simple Solids
Laptop- Win 10 64- 32 Gig GTX 880m 8 Gig - Desktop Win 10 64- 16 Gig GTX 980 ti 8 Gig
User avatar
guillerodriguezv
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 79
Joined: Sun Nov 04, 2012 4:32 pm
Location: Nicaragua

Re: OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]

Postby face_off » Tue Jul 23, 2019 1:21 pm

face_off Tue Jul 23, 2019 1:21 pm
Hi Guillermo

Do these releases resolve your issue? If not, can you please provide the scene that triggered those exception errors

ArchiCAD2020 - https://render.otoy.com/customerdownloads/plugins/5b/95/1f/cb/OctaneRender_for_AutoCAD_2020_4_05_0_27_64bit.exe
ArchiCAD2019 - https://render.otoy.com/customerdownloads/plugins/59/4c/b3/f4/OctaneRender_for_AutoCAD_2019_4_05_0_27_64bit.exe

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13617
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]

Postby guillerodriguezv » Tue Jul 23, 2019 4:03 pm

guillerodriguezv Tue Jul 23, 2019 4:03 pm
Hi Paul, now both plugin working fantastic, attach some pics from both Autocad version (2019,2020).

Autocad 2019.jpg
Autocad 2019 Plugin


Autocad 2020.jpg
Autocad 2020 Plugin


Thanks again Paul

Guillermo



face_off wrote:Hi Guillermo

Do these releases resolve your issue? If not, can you please provide the scene that triggered those exception errors

ArchiCAD2020 - https://render.otoy.com/customerdownloads/plugins/5b/95/1f/cb/OctaneRender_for_AutoCAD_2020_4_05_0_27_64bit.exe
ArchiCAD2019 - https://render.otoy.com/customerdownloads/plugins/59/4c/b3/f4/OctaneRender_for_AutoCAD_2019_4_05_0_27_64bit.exe

Thanks

Paul
Laptop- Win 10 64- 32 Gig GTX 880m 8 Gig - Desktop Win 10 64- 16 Gig GTX 980 ti 8 Gig
User avatar
guillerodriguezv
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 79
Joined: Sun Nov 04, 2012 4:32 pm
Location: Nicaragua

Re: OctaneRender 4 for AutoCAD [TEST and STABLE]

Postby face_off » Wed Jul 24, 2019 8:21 am

face_off Wed Jul 24, 2019 8:21 am
I have refreshed the installers at the top of this thread with those tested by Guillermo.

4.05.0.27
- Compiled with Octane 4.05

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13617
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia
Previous

Return to Autodesk AutoCAD


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Wed Dec 11, 2019 3:26 am [ UTC ]