OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]
Autodesk Revit (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Seekerfinder » Sat Jul 08, 2017 11:06 pm

Seekerfinder Sat Jul 08, 2017 11:06 pm
Ok, just to recap then, Paul - 3.6.4 is definitely newer than 3.6.5.46?

Seeker
Win 8(64) | P9X79-E WS | i7-3930K | 32GB | GTX Titan & GTX 780Ti | SketchUP | Revit | Beta tester for Revit & Sketchup plugins for Octane
User avatar
Seekerfinder
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1589
Joined: Tue Jan 04, 2011 11:34 am

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Jul 09, 2017 12:12 am

face_off Sun Jul 09, 2017 12:12 am
3.6.4.47 is definitely newer than 3.6.5.46. The last digit (47) which is incremented each release (if the plugin code was changed in that release).

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Seekerfinder » Sun Jul 09, 2017 12:33 am

Seekerfinder Sun Jul 09, 2017 12:33 am
face_off wrote:3.6.4.47 is definitely newer than 3.6.5.46. The last digit (47) which is incremented each release (if the plugin code was changed in that release).

Paul


Thanks for clarifying, Paul.
Win 8(64) | P9X79-E WS | i7-3930K | 32GB | GTX Titan & GTX 780Ti | SketchUP | Revit | Beta tester for Revit & Sketchup plugins for Octane
User avatar
Seekerfinder
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1589
Joined: Tue Jan 04, 2011 11:34 am

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Wed Sep 06, 2017 7:16 am

face_off Wed Sep 06, 2017 7:16 am
I have updated the installers at the top of this thread with a test release as follows:

3.7.0.49
- Compiled with Octane 3.07 TEST 4. See viewtopic.php?f=33&t=62636 for details.
- Changed "Linear" projection to "XYZ to UVW" to match Octane Standalone
- Added the new UVW Transform texture node from Octane 3.07
- Added the new Baking Texture node from Octane 3.07
- Revit 2018 now provides the actual full texturemap names used in Revit Materials, so these should now correctly be converted when you create an Octane material from a Revit material

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sat Sep 16, 2017 2:32 am

face_off Sat Sep 16, 2017 2:32 am
I have updated the TEST version installer at the top of this thread with:

3.7.0.50
- Compiled with Octane 3.07 TEST 6

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Cosoli » Mon Oct 02, 2017 4:36 am

Cosoli Mon Oct 02, 2017 4:36 am
I can't render after I installed "Octane 3.07 TEST 6" :o

It showed this issue and stopped

Image
Cosoli
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 27
Joined: Wed Aug 13, 2014 4:42 pm

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Mon Oct 02, 2017 5:13 am

face_off Mon Oct 02, 2017 5:13 am
I can't render after I installed "Octane 3.07 TEST 6"
What version of Revit are you running pls?

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Cosoli » Mon Oct 02, 2017 2:21 pm

Cosoli Mon Oct 02, 2017 2:21 pm
face_off wrote:
I can't render after I installed "Octane 3.07 TEST 6"
What version of Revit are you running pls?

Paul


2018

Tks. :D
Cosoli
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 27
Joined: Wed Aug 13, 2014 4:42 pm

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby face_off » Mon Oct 02, 2017 9:19 pm

face_off Mon Oct 02, 2017 9:19 pm
2018
Pls install Revit 2018.1. That should resolve your issue.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Revit [TEST and STABLE]

Postby Cosoli » Wed Oct 04, 2017 10:57 am

Cosoli Wed Oct 04, 2017 10:57 am
face_off wrote:Pls install Revit 2018.1. That should resolve your issue.

Paul


It works :D

tks!
Cosoli
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 27
Joined: Wed Aug 13, 2014 4:42 pm
PreviousNext

Return to Autodesk Revit


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Dec 06, 2019 1:06 am [ UTC ]