Page 23 of 30

Re: OctaneRender for Revit 3.0.6 [TEST]

PostPosted: Sat Apr 23, 2016 2:23 pm
by Seekerfinder
I haven't updated to 2017 yet but plan to do that soon so thanks.

Re: OctaneRender for Revit 3.0.6 [TEST]

PostPosted: Fri Apr 29, 2016 11:14 am
by Garquitectos
2017 version doesnt work for me... I cant activate the plugin :(

Re: OctaneRender for Revit 3.0.6 [TEST]

PostPosted: Fri Apr 29, 2016 1:34 pm
by face_off
2017 version doesnt work for me... I cant activate the plugin
What do you mean by this pls? Can you show a screenshot of any error/msg you are getting?

Thanks

Paul

Re: OctaneRender for Revit 3.0.6 [TEST]

PostPosted: Sat Apr 30, 2016 8:29 am
by Garquitectos
oc1.png
oc1.png (5.72 KiB) Viewed 3174 times
oc2.png

First MessageBox "unable to load Octane data" and then I have activated the plugin but when I change to any tabs show a box "You must activated the plugin..." or something like that

Re: OctaneRender for Revit 3.0.6 [TEST]

PostPosted: Sat Apr 30, 2016 8:55 am
by face_off
Can you send me the journal file referred to in the error pls? Are you on the English version of Revit?

Thanks

Paul

Re: OctaneRender for Revit 3.0.10 [TEST]

PostPosted: Mon May 02, 2016 10:46 am
by face_off
I have refreshed the installers at the top of this thread with:

3.0.10.39
- Compiled with Octane 3 alpha 10 (3.0.10). This means that Render Region is working again, plus many other changes (refer to the Octane Standalone 3 Alpha 10 thread for details)
- Username and password is now not entered or stored in the authentication panel
- Visible Environment pin added to the Rendertarget

Thanks

Paul

Re: OctaneRender for Revit 3.0.10 [TEST]

PostPosted: Mon May 02, 2016 11:09 am
by Seekerfinder
face_off wrote:I have refreshed the installers at the top of this thread with:

3.0.10.39
- Compiled with Octane 3 alpha 10 (3.0.10). This means that Render Region is working again, plus many other changes (refer to the Octane Standalone 3 Alpha 10 thread for details)
- Username and password is now not entered or stored in the authentication panel
- Visible Environment pin added to the Rendertarget

Thanks

Paul

Cheers Paul.

With the license changes, is it easy to roll back to an earlier version if we have issues?

Best,
Seeker

Re: OctaneRender for Revit 3.0.10 [TEST]

PostPosted: Mon May 02, 2016 11:44 am
by face_off
With the license changes, is it easy to roll back to an earlier version if we have issues?
It should be OK Seeker.

Paul

Re: OctaneRender for Revit 3.0.10 [TEST]

PostPosted: Mon May 02, 2016 2:54 pm
by Garquitectos
its working perfect for me now! As alwasy you are the best Paul

Re: OctaneRender for Revit 3.0.10 [TEST]

PostPosted: Fri May 06, 2016 8:57 am
by Garquitectos
Paul a litle thing: the installer search for Revit 2017 Architecture... I think that now there is only one Revit (no mep, architecture, str) :)