Page 1 of 1

Does anyone face the same problem with proxy?

PostPosted: Fri Dec 22, 2017 7:30 am
by Kenji_Wong
I try to place proxy object into sketchup but the coordination ran off. Does anyone facing the same problem?
Does anyone know how to fix it?

Thank in advance.

p.s. sample attached below.

[img]
proxy.jpg
[/img]
[img]
proxy2.jpg
[/img]

Re: Does anyone face the same problem with proxy?

PostPosted: Fri Dec 22, 2017 8:11 am
by Kenji_Wong
I think I have it figured out. Need to position the axis to the corner of object.

Thanks

Re: Does anyone face the same problem with proxy?

PostPosted: Fri Dec 22, 2017 9:01 am
by 3rdeye
thx for sharing !!