Concrete villa

Forums: Concrete villa
Display your final art here...
Forum rules
Important notice: All artwork submitted on our public gallery forums gallery forums may or may not be used by OTOY for publication on our website gallery.
If you do not want us to publish your art, please mention it in your post clearly. (put a very red small diagonal cross in the top left corner of the image)
Any images already published on the gallery will be removed if the original author asks us to do so.
We recommend placing your credits on the images so you benefit from the exposure too, and use a minimum image width of 1200 pixels, and pathtracing or PMC. Thanks for your attention, The OctaneRender Team.


For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.

This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Re: Concrete villa

Postby kiwimage » Tue Dec 28, 2010 6:43 pm

kiwimage Tue Dec 28, 2010 6:43 pm
This is amazing work :shock: !
Titan Black + GTX 580-3go / Win 7 pro 64 bits / C4DR14 with integrated plugin / Blender / Octane standalone /
website : http://www.kiwimage.com
User avatar
kiwimage
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 67
Joined: Sat Dec 18, 2010 9:39 pm
Location: France / Bretagne / Lorient

Re: Concrete villa

Postby efioramonti » Wed Dec 29, 2010 8:47 pm

efioramonti Wed Dec 29, 2010 8:47 pm
Amazing work, as usual!! Greetings from Italy... :D
Linux Ubuntu 10.04, Kernel 2.6.32-24, Gnome 2.30.2, X Server 7.3
CoreDuoE7400 2.8GHz, Cuda 3.00, 256.44, GeForce GTX260, 8GB Ram
efioramonti
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 28
Joined: Tue May 11, 2010 4:54 pm

Re: Concrete villa

Postby enricocerica » Thu Dec 30, 2010 5:55 am

enricocerica Thu Dec 30, 2010 5:55 am
Thanks for viewing,

I added 4 more images and this closes the serie, I worked enough around this scene.
Modeling system : I7 32GB Windows 10 & Fujitsu Celsius H720
GPU : 1x Gigabyte GTX580 3GB + 1x MSI GTX780 3GB + 1x PALIT GTX780 6GB +1x Asus Stix GTX1070 8GB
http://www.myline.be
User avatar
enricocerica
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1006
Joined: Wed Nov 25, 2009 7:32 pm

Re: Concrete villa

Postby bepeg4d » Thu Dec 30, 2010 10:43 am

bepeg4d Thu Dec 30, 2010 10:43 am
good year master :)
it's a pity that she don't wants to make a shower :D

ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7909
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: Concrete villa

Postby enricocerica » Fri Dec 31, 2010 12:03 pm

enricocerica Fri Dec 31, 2010 12:03 pm
bepeg4d wrote:good year master :)
it's a pity that she don't wants to make a shower :D

ciao beppe


Thanks, and all the best to everyone.
Next year, maybe she will show something more ;)
Modeling system : I7 32GB Windows 10 & Fujitsu Celsius H720
GPU : 1x Gigabyte GTX580 3GB + 1x MSI GTX780 3GB + 1x PALIT GTX780 6GB +1x Asus Stix GTX1070 8GB
http://www.myline.be
User avatar
enricocerica
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1006
Joined: Wed Nov 25, 2009 7:32 pm

Re: Concrete villa

Postby Number » Sat Jan 01, 2011 3:18 pm

Number Sat Jan 01, 2011 3:18 pm
looking this images i think that octane have GREAT future in gpu/unbiased render
really great renders
Number
 
Posts: 62
Joined: Mon Dec 20, 2010 12:57 pm

Re: Concrete villa

Postby dadou351 » Wed Jan 05, 2011 8:27 pm

dadou351 Wed Jan 05, 2011 8:27 pm
Hello,

Is it possible to know how you created a texture with displacement ? Do you use a float image in the bump menu of the texture ?

Thanks,

David
dadou351
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 92
Joined: Tue Jul 13, 2010 7:43 am

Re: Concrete villa

Postby enricocerica » Fri Jan 07, 2011 11:07 am

enricocerica Fri Jan 07, 2011 11:07 am
dadou351 wrote:Hello,

Is it possible to know how you created a texture with displacement ? Do you use a float image in the bump menu of the texture ?

Thanks,

David


Octane does not provide any displacement function for now, so when I want displacement I do it in Blender and I export the result with displacement, it increases the mesh size but I manage it based on the view, low disp for far objects and higher for near one ;)
Modeling system : I7 32GB Windows 10 & Fujitsu Celsius H720
GPU : 1x Gigabyte GTX580 3GB + 1x MSI GTX780 3GB + 1x PALIT GTX780 6GB +1x Asus Stix GTX1070 8GB
http://www.myline.be
User avatar
enricocerica
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1006
Joined: Wed Nov 25, 2009 7:32 pm

Re: Concrete villa

Postby EasternMerchant » Sat Jan 08, 2011 7:55 am

EasternMerchant Sat Jan 08, 2011 7:55 am
is use pathtracing?
Athlon 62 X2 2.6GHZ
Corsair XMS2 2GB DDR2 800
Geforce 8500GT 512MB
Windows XP Sp3 32bit
EasternMerchant
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Mon Feb 01, 2010 2:08 pm

Re: Concrete villa

Postby enricocerica » Sun Jan 09, 2011 7:57 am

enricocerica Sun Jan 09, 2011 7:57 am
EasternMerchant wrote:is use pathtracing?


Yes, only path tracing, direct lighting souldn't be used for final production.
Modeling system : I7 32GB Windows 10 & Fujitsu Celsius H720
GPU : 1x Gigabyte GTX580 3GB + 1x MSI GTX780 3GB + 1x PALIT GTX780 6GB +1x Asus Stix GTX1070 8GB
http://www.myline.be
User avatar
enricocerica
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1006
Joined: Wed Nov 25, 2009 7:32 pm
PreviousNext

Return to M is for Metaverse Gallery


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Tue Jan 26, 2021 4:18 pm [ UTC ]