Plugin 3.08 will not start [Solved]

Forums: Plugin 3.08 will not start [Solved]
Smith Micro Software Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Plugin 3.08 will not start [Solved]

Postby willdial » Sun Oct 28, 2018 5:01 pm

willdial Sun Oct 28, 2018 5:01 pm
After installing OctaneRender_for_Poser_3_08_0_87_Win64 plugin, Poser open with the following error.

An errror occurred importing addon OctaneRender for Poser :
ERROR: 'module' object has no attribute 'GetEnumNum'

I rebooted and still get the error. I uninstalled and reinstalled the plugin and still get error. I tried installing OctaneRender_for_Poser_3_08_2_88_Win64, but still get the error. I tried reinstalling Poser, but still get the error.

After rolling back to OctaneRender_for_Poser_3_7_0_85_Win64, I no longer get the error. But, I want to use 3.08.

Poser: 11.1.0.34764
OS: Windows 7
Last edited by willdial on Sun Oct 28, 2018 11:57 pm, edited 1 time in total.
willdial
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 8
Joined: Mon May 02, 2016 5:00 am

Re: Plugin 3.08 will not start

Postby willdial » Sun Oct 28, 2018 11:57 pm

willdial Sun Oct 28, 2018 11:57 pm
Solved It.

After posting here, I continued to work the problem. When I tried to run the Octane 3.08 Standalone, I received a Digital Signature error. I followed the steps here: https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=67172 to update my Windows.

The Standalone works and the 3.08 Plugin as well.

Sorry to take up your time.
willdial
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 8
Joined: Mon May 02, 2016 5:00 am

Return to Smith Micro Software Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Mon Sep 16, 2019 12:42 pm [ UTC ]