F-stop changes in octane

Forums: F-stop changes in octane
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

F-stop changes in octane

Postby gsfcreator » Thu May 31, 2018 10:46 am

gsfcreator Thu May 31, 2018 10:46 am
Hello people,

I've noticed that by turning on the "eye" icon, octane will take the focus distance information from the poser camera, in each and every frame. is there a way to do the same for f-stop?

thanks.
Core I7-8700K, 32RAM, GTX1080Ti, win10
gsfcreator
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 103
Joined: Sat Mar 31, 2018 9:45 pm

Re: F-stop changes in octane

Postby face_off » Tue Jun 05, 2018 1:36 am

face_off Tue Jun 05, 2018 1:36 am
I don't think you can do this - sorry.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13503
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: F-stop changes in octane

Postby gsfcreator » Wed Jun 06, 2018 1:41 pm

gsfcreator Wed Jun 06, 2018 1:41 pm
:-(

thanks, Paul.
Core I7-8700K, 32RAM, GTX1080Ti, win10
gsfcreator
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 103
Joined: Sat Mar 31, 2018 9:45 pm

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Tue Oct 22, 2019 11:07 am [ UTC ]