LiveDB all BLUE?!

Forums: LiveDB all BLUE?!
Smith Micro Software Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)
Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

LiveDB all BLUE?!

Postby Seaking406 » Thu Sep 07, 2017 8:26 am

Seaking406 Thu Sep 07, 2017 8:26 am
Greetings, I have version OctaneRender_for_Poser_3_7_0_83_Win64 installed and tonight / this morning I noticed that all the items within the Live DB are basically of a blue hue / colour / tinge, regardless of the composition, style or origin of substance selected within the Live DB but when imported to Octane, it shows the correct colour.


Example, Catagory/ Non-organic/Metal/ All the golds are blue tinged to varying degrees which shows up in the sample image bottom left and imported to the octane item being used to apply it to..

this also shows up on plastics, fabrics etc..

Attached clipped image that I've selected RED plastic but the sample image shows blue, when applied to the item in Octane, it does show up as RED but now you can't go by what the sample images shows anymore.. ?!

Almost like someone's ink bottle toppled over someone programming ?

Thoughts?
Attachments
livedb002.jpg
Seaking406
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 74
Joined: Wed Jun 29, 2016 9:42 pm

Re: LiveDB all BLUE?!

Postby face_off » Thu Sep 07, 2017 11:50 am

face_off Thu Sep 07, 2017 11:50 am
I think this is an issue with the Octane 3.07 API, and have reported it to Otoy.

Thanks for the report.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12092
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Smith Micro Software Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Thu Feb 22, 2018 8:13 pm [ UTC ]