Render multiple cameras at once

Forums: Render multiple cameras at once
Smith Micro Software Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Render multiple cameras at once

Postby spartan00j » Mon May 01, 2017 12:19 am

spartan00j Mon May 01, 2017 12:19 am
I know Octane plugin uses poser's view-port to render. But I was thinking, would it be possible to render multiple cameras at the same time, using poser camera layout feature (setting each view-port to a dolly camera of course). This would be an amazing feature to have for all animators like me.
Also a side note: Still waiting on that batch render to.

Thanks,
User avatar
spartan00j
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 126
Joined: Fri Sep 27, 2013 1:27 am
Location: Memphis TN

Re: Render multiple cameras at once

Postby face_off » Mon May 01, 2017 5:46 am

face_off Mon May 01, 2017 5:46 am
Hi - no, unfortunately the plugin could not render multiple cameras at once.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13369
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Render multiple cameras at once

Postby spartan00j » Mon May 01, 2017 6:30 am

spartan00j Mon May 01, 2017 6:30 am
face_off wrote:Hi - no, unfortunately the plugin could not render multiple cameras at once.

Paul


Okay paul Thanks
User avatar
spartan00j
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 126
Joined: Fri Sep 27, 2013 1:27 am
Location: Memphis TN

Return to Smith Micro Software Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Wed Aug 21, 2019 12:12 pm [ UTC ]