OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby Erick » Sat Mar 25, 2017 10:07 pm

Erick Sat Mar 25, 2017 10:07 pm
face_off wrote:Following is a pre-release of the plugin compiled with Octane 3.06 TEST 4, which will hopefully resolve the issues people have had with Normal maps in previous Octane 3.06 releases.

3.6.3.82 pre-release
- Compiled with Octane 3.06 TEST 4
- Fixed issue where the Scatter mesh type was not working. If you change a figure/prop from Scatter or Proxy or Mesh, the scene will refresh if the Viewport is open

https://render.otoy.com/customerdownloads/plugins/ea/45/89/35/OctaneRender_for_Poser_3_6_3_82_Win64.exe

Paul

Could it be, that it's still broken?
I couldn't get it to work, atm. The scattered mesh did not appear.
I used Posers hi-res square as the mesh to be scattered over the ground plane.
After switching back from Node Type "Scatter" to "Mesh" (with the mentioned refresh of the Viewport) the mesh (hi-res square) showed up again.
Erick
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 211
Joined: Thu Sep 13, 2012 9:40 am

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby Erick » Sun Mar 26, 2017 8:45 am

Erick Sun Mar 26, 2017 8:45 am
I have to revise my post from above.
By creating a new transform file, scattering works well and as expected.
It's just that previous generated (in older versions generated) transform files do not work properly.
Erick
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 211
Joined: Thu Sep 13, 2012 9:40 am

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby wimvdb » Tue Mar 28, 2017 6:11 pm

wimvdb Tue Mar 28, 2017 6:11 pm
I have been working a few days with this new version and it seems to work fine now. No more gpu crashes or other problems.
Good work!
Configuration: Windows 10 64bit Creators Edition, I7 6850K, 128GB, 2 GeForce 1080ti, P11 Pro SR6
wimvdb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 320
Joined: Sat Sep 22, 2012 2:03 pm

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sat Apr 22, 2017 10:36 pm

face_off Sat Apr 22, 2017 10:36 pm
I have updated installer at the top of this thread with:

3.6.5.81 (23-Apr-2017)
- Compiled with Octane 3.06. See https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=60014 for details
- Added status window to show the progress when the plugin is loading the camera animation track into Octane when the Camera Motion Blur checkbox is ticked
- Fixed issue where the Scatter mesh type was not working. If you change a figure/prop from Scatter or Proxy or Mesh, the scene will refresh if the Viewport is open

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14004
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby RGUS » Sun Apr 23, 2017 4:00 am

RGUS Sun Apr 23, 2017 4:00 am
face_off wrote:I have updated installer at the top of this thread with:

3.6.5.81 (23-Apr-2017)
- Compiled with Octane 3.06. See https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=60014 for details
- Added status window to show the progress when the plugin is loading the camera animation track into Octane when the Camera Motion Blur checkbox is ticked
- Fixed issue where the Scatter mesh type was not working. If you change a figure/prop from Scatter or Proxy or Mesh, the scene will refresh if the Viewport is open

Paul


Thanks Paul, but why is the download file called "OctaneRender_for_Poser_3_4_4_79_Win64"... have you run out of numbers and have to reuse earlier ones?
WEB: http://rgus.deviantart.com/
GPU: 1x Nvidia GTX TITAN 6GB - 436.02
RAM: 32GB
CPU: INTEL Core i7-3770K CPU @ 3.50GHz
SOFTWARE: Windows 10 Enterprise
DAZ Studio Pro Edition 4.11.0.383 (64 bit), DAZ Studio Plugin: 4.2.1.44 - Feb 15.2019
User avatar
RGUS
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 277
Joined: Sun Mar 17, 2013 1:32 am
Location: New Zealand

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Apr 23, 2017 5:01 am

face_off Sun Apr 23, 2017 5:01 am
Thanks Paul, but why is the download file called "OctaneRender_for_Poser_3_4_4_79_Win64"
Thanks for reporting this problem. I have put the correct filename in now. Pls re-download the installer.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14004
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby Erick » Sun Apr 23, 2017 1:27 pm

Erick Sun Apr 23, 2017 1:27 pm
New version!
Yay, thanks Paul :D
Erick
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 211
Joined: Thu Sep 13, 2012 9:40 am

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby wimvdb » Sun Apr 23, 2017 10:25 pm

wimvdb Sun Apr 23, 2017 10:25 pm
Thanks Paul!
Configuration: Windows 10 64bit Creators Edition, I7 6850K, 128GB, 2 GeForce 1080ti, P11 Pro SR6
wimvdb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 320
Joined: Sat Sep 22, 2012 2:03 pm

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby xorex65 » Wed Apr 26, 2017 2:09 pm

xorex65 Wed Apr 26, 2017 2:09 pm
Thanks for the update Paul ! :D
xorex65
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 24, 2015 10:57 am

Re: OctaneRender 3 for Poser (Windows/OSX) [TEST and STABLE]

Postby OneShotos » Sat Jun 10, 2017 8:52 pm

OneShotos Sat Jun 10, 2017 8:52 pm
I noticed that the latest OSX version of 3.6.5.81 has Subscription in the file name. The Previous version do not. Name mistake or is this the Subscription version?
OneShotos
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 8
Joined: Thu Nov 13, 2014 6:02 am
PreviousNext

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Tue Jun 02, 2020 6:34 pm [ UTC ]