Issue when rendering an animation: it's blurry.

Forums: Issue when rendering an animation: it's blurry.
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Issue when rendering an animation: it's blurry.

Postby Nat » Mon Jul 29, 2013 10:16 am

Nat Mon Jul 29, 2013 10:16 am
Hello.
I ve got issues with "aperture" since I updated the plugin/Poser Pro 2014.
I used to pick the focus with my mouse on the first frame, and then when I lounched the rendering of my animation, all frames had the same focus.
Now my animation frames are blurry, I have to put the aperture on 0 to render my animation .
I certainly missed a new fonctionnality with the poser camera , could someone help me please?
Nat
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Tue Jan 08, 2013 6:38 pm

Re: Issue when rendering an animation: it's blurry.

Postby face_off » Mon Jul 29, 2013 10:47 am

face_off Mon Jul 29, 2013 10:47 am
On the Settings tab, make sure the Eye button is UNCLICKED. If it is clicked, it will use the current Poser camera focal distance to set the focus each frame. (That eye button potentially should be on the Animation tab).

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14003
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Issue when rendering an animation: it's blurry.

Postby Nat » Mon Jul 29, 2013 11:37 am

Nat Mon Jul 29, 2013 11:37 am
Thank you very much, issue is fixed! ;)
It now works fine...
Nat
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Tue Jan 08, 2013 6:38 pm

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: wimvdb and 7 guests

Fri May 29, 2020 11:31 am [ UTC ]