Alpha Channel

Forums: Alpha Channel
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Alpha Channel

Postby morphious2013 » Thu Jul 25, 2013 9:59 pm

morphious2013 Thu Jul 25, 2013 9:59 pm
Is it possible to have an Alpha channel saved with the image? Just have one figure, and want background knocked out. Hard to do when it's an IBL in background. Thanks.

Randall.
Gateway i5 3.2ghz, 16g RAM, GTX 690 4GB VRAM, Windows 10 64bit, Poser Pro 11, DAZ Studio Pro 4.9, Daz Octane Plugin V2, Poser Octane Plugin V2
User avatar
morphious2013
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 388
Joined: Sat Apr 20, 2013 1:22 pm

Re: Alpha Channel

Postby face_off » Thu Jul 25, 2013 11:07 pm

face_off Thu Jul 25, 2013 11:07 pm
Hi Randall

"rendertarget" -> "kernel" -> "alphachannel" -> Enable.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 14255
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Tue Nov 24, 2020 3:57 pm [ UTC ]