View Port not displaying

Forums: View Port not displaying
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

View Port not displaying

Postby bpzen » Wed Jul 24, 2013 2:20 pm

bpzen Wed Jul 24, 2013 2:20 pm
Hi all, running into another issue, I hit Viewport and the button seems to stay shaded out, no t viewport pops up, rebooted, re installed 1.2. Any ideas on this one, image below.

http://erotic3dx.com/misc/issue.png
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby bpzen » Wed Jul 24, 2013 2:38 pm

bpzen Wed Jul 24, 2013 2:38 pm
The video card is working i can see that in the perf monitor i have and auto save is writing images to the save dir - the view port is just MIA? Tried rolling back to 1.17 same issue.

I ran updates on my Video card also everything seems to be working other than the Viewport not displaying?

GeForce GTX 670
This product has been detected as your primary device

Current Driver Version: 320.49
Latest Driver Version: 320.49

DOWNLOAD DRIVER

GeForce GTX 680
Current Driver Version: 320.49
Latest Driver Version: 320.49
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby bpzen » Wed Jul 24, 2013 4:14 pm

bpzen Wed Jul 24, 2013 4:14 pm
Seems like a poser pro 2012 issue, i installed 2014 and the issue went away ?

View port works fine.

I still have my 2012 install running if you need any logs etc...
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby face_off » Wed Jul 24, 2013 11:04 pm

face_off Wed Jul 24, 2013 11:04 pm
This looks like the same problem JeffGalloway is having. Are you using 2 monitors? Can you pls send me In C:\Users\[username]\AppData\Roaming\Poser Pro\9\config.xml. You can then delete that file and you should be back up and running on PP2012.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13988
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: View Port not displaying

Postby bpzen » Thu Jul 25, 2013 1:19 am

bpzen Thu Jul 25, 2013 1:19 am
1 monitor 2 video cards, one used for rendering 1 for OS, I will send you file.
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby bpzen » Thu Jul 25, 2013 1:30 am

bpzen Thu Jul 25, 2013 1:30 am
i don't have Appdata dir
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby face_off » Thu Jul 25, 2013 2:36 am

face_off Thu Jul 25, 2013 2:36 am
i don't have Appdata dir

Scripts -> Python Shell -> poser.PrefsLocation() [Enter] will give you the location of config.xml.
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13988
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: View Port not displaying

Postby bpzen » Mon Jul 29, 2013 4:39 am

bpzen Mon Jul 29, 2013 4:39 am
hey paul i sent you the file and then deleted the file, still same issue in poser 2012, octane works fine in my 2014 poser install
-------------------------------------------------------------------------------

Win 7 64bit, Titan 6 Gig and GTX770 4Gig, Intel 3.75GHZ, 24Gig RAM, Poser 2014 patched
bpzen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 329
Joined: Wed Dec 19, 2012 1:44 am

Re: View Port not displaying

Postby face_off » Mon Jul 29, 2013 5:40 am

face_off Mon Jul 29, 2013 5:40 am
I just posted a new version which should resolve this issue.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13988
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Mon May 25, 2020 2:27 am [ UTC ]