Cloning?

Forums: Cloning?
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Cloning?

Postby gold » Tue Jul 16, 2013 12:43 am

gold Tue Jul 16, 2013 12:43 am
Do we have cloning yet in Octane? or Octane / Poser?

I'm still on 117 and Poser 2012.

Why? I bought Poser Pro upgrade 2014 -- but they don't have the Poserfusion plugin
ready yet. So I'm holding off on upgrades. { I don't want to break anything. }

Check this in the daz store. NO POSER version apparently. Can we do this in Poser native,
or Poser Octane?

http://www.daz3d.com/fast-grab-3d-model ... es-ds4-pro

thanks
gold
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 250
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:02 pm

Re: Cloning?

Postby face_off » Tue Jul 16, 2013 12:56 am

face_off Tue Jul 16, 2013 12:56 am
Not sure how this differs from just duplicating a figure. You can "instance" a figure in the plugin (but all instances are the same pose) - see http://vimeo.com/54438243 for details.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13988
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Cloning?

Postby gold » Tue Jul 16, 2013 1:09 am

gold Tue Jul 16, 2013 1:09 am
thanks Paul.

I watched your video, its seems to end abrupty, without showing any instancing,

In Lightwave for example, Instances can be generated different sizes { by change minimum, and maximum values} and also shifted to different positions. So, It can give them a different look.
That is nice.

The Daz plugin there looks like it may be trying to copy that functionality. Hard to tell.

thanks
gold
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 250
Joined: Tue Mar 12, 2013 11:02 pm

Re: Cloning?

Postby face_off » Tue Jul 16, 2013 1:13 am

face_off Tue Jul 16, 2013 1:13 am
In Lightwave for example, Instances can be generated different sizes { by change minimum, and maximum values} and also shifted to different positions. So, It can give them a different look.


The video shows that around the 6-7 min mark.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13988
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon May 25, 2020 2:46 am [ UTC ]