Activation issue

Forums: Activation issue
Smith Micro Software Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)
Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Re: Activation issue

Postby badmilk69 » Wed Jan 16, 2013 3:33 am

badmilk69 Wed Jan 16, 2013 3:33 am
Why not uninstall Poser then install everything again? classic solution.
i7 2600, 16 GB RAM, 2x Evga 670 SC 4gb, dual boot win7/osxML, 2 SSDs, 3 HDs.
badmilk69
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 122
Joined: Sat Sep 03, 2011 4:24 am

Re: Activation issue

Postby face_off » Wed Jan 16, 2013 3:36 am

face_off Wed Jan 16, 2013 3:36 am
It's a fresh install of Poser - and from the Poser forums it looks like a common error related potentially to Adobe Air and the firewall. I'm still not sure why this is effecting activation, but we are working through it at the moment.
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12523
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Activation issue

Postby face_off » Wed Jan 16, 2013 11:26 am

face_off Wed Jan 16, 2013 11:26 am
In case anyone else has this issue - it has been tracked down to an issue with the 32 bit installer for the plugin. I have now rectified this issue and Piet is testing it. The Poser "Fault Detected!" is a separate issue, related to Flash or Adobe Air which Piet will need to resolve too :-)

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12523
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Activation issue

Postby pfrancke » Wed Jan 16, 2013 1:38 pm

pfrancke Wed Jan 16, 2013 1:38 pm
Plugin Activation issue has been resolved by new version Paul created.

The Poser Library issue seems unrelated to the activation issue -- Actually I think I was activated and software just didn't recognize it for some reason. (based on current behavior you only need to activate once, not every time you upgrade).

I have a support email from Poser that I need to walk through to fix "library" issue - if I can get that working (so that I have confidence in Poser), then I'll do the upgrade to the Poser 64 bit software (which seems silly to me is not a feature in Poser 9).

I wish to share that Paul worked this issue with me very aggressively. We exchanged emails and I sent log files etc and he stuck to the problem and was outstanding in his help with this and I thank him very much in his support to get me straightened out!!!!
Windows 7, i7-3930K @3.2, 32GB ram, two 3GB GeForce GTX 580
User avatar
pfrancke
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 47
Joined: Sun May 30, 2010 2:45 am
Location: West Virginia

Re: Activation issue

Postby face_off » Tue Jan 22, 2013 10:43 pm

face_off Tue Jan 22, 2013 10:43 pm
I just updated Adobe Air, and am now getting Piet's Poser Library issue :-(
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12523
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Activation issue

Postby wimvdb » Tue Jan 22, 2013 11:03 pm

wimvdb Tue Jan 22, 2013 11:03 pm
Just wondering - is it not a firewall issue. The Air library is a separate program, it might have a different signature now which is not recognized by the firewall and may need to be allowed again
Configuration: Windows 10 64bit Creators Edition, I7 6850K, 128GB, 2 GeForce 1080ti, P11 Pro SR6
wimvdb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 299
Joined: Sat Sep 22, 2012 2:03 pm

Re: Activation issue

Postby pfrancke » Wed Jan 23, 2013 10:28 pm

pfrancke Wed Jan 23, 2013 10:28 pm
About the Poser problem, I followed their procedures, but even though I was able to go to their page and see the XML code (meaning it was working), I followed the below procedure and then I was OK. So for me, it was how my network/LAN works.

Open Intenet Explorer > choose Tools > Internet Options > click the CONNECTIONS tab > click LAN SETTINGS > Uncheck the "Automatically detect settings" box > click OK > then click OK again > Then retry loading the link above.
Windows 7, i7-3930K @3.2, 32GB ram, two 3GB GeForce GTX 580
User avatar
pfrancke
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 47
Joined: Sun May 30, 2010 2:45 am
Location: West Virginia
Previous

Return to Smith Micro Software Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Tue Aug 21, 2018 5:59 pm [ UTC ]