Activate error

Forums: Activate error
Poser (Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Activate error

Postby hibingo » Fri Nov 23, 2012 9:31 am

hibingo Fri Nov 23, 2012 9:31 am
Tried running it. At activate screen I enter my userid and passoword. Get the following:

Error Activating account " Invalid OctaneLive account or wrong account / password combination"

Odd because I can render in octane and log into my octanelive account. I've enabled octane in windows firewall, but no joy. Any Ideas?
hibingo
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 14
Joined: Wed Oct 10, 2012 11:13 am

Re: Activate error

Postby face_off » Fri Nov 23, 2012 9:35 am

face_off Fri Nov 23, 2012 9:35 am
Hi There

You need to enter your OctaneRender for Poser liveid and password, not your OctaneRender Standalone liveid and password. You can see these at http://render.otoy.com/account/octanelive.php.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13507
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Activate error

Postby rezman » Sat Nov 24, 2012 4:14 pm

rezman Sat Nov 24, 2012 4:14 pm
How do you get the OctaneRender for Poser liveid and password? It doesn't show for me on that page...only the standalone.

Thanks!
Stephen
rezman
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 13
Joined: Tue Jul 20, 2010 5:19 pm

Re: Activate error

Postby face_off » Sat Nov 24, 2012 8:58 pm

face_off Sat Nov 24, 2012 8:58 pm
Hi Stephen

They should show up under the OctaneLive Accounts....OctaneRender Standalone first, and then OctaneRender for Poser below that. You should have received a confirmation email after your purchased the Poser plugin. They may be a delay generating the username/password. If it is not displaying in a few hours, pls let me know and I'll forward the issue to Otoy.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13507
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Activate error

Postby roeland » Tue Nov 27, 2012 12:10 am

roeland Tue Nov 27, 2012 12:10 am
To use the poser plugin you need a standalone license and a poser plugin license. Both can be bought from our shop page.

--
Roeland
User avatar
roeland
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 1741
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:09 pm

Re: Activate error

Postby Kassad » Thu Nov 29, 2012 1:08 pm

Kassad Thu Nov 29, 2012 1:08 pm
So to use the "Full integrated plugin", you need the standalone Octane :)
It's is not a fully integrated plugin then :D its just an interface to the render
I'm not going to spend a 99€ (same price as Octane) for that.
Kassad
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 23
Joined: Mon May 23, 2011 1:11 pm

Re: Activate error

Postby face_off » Fri Nov 30, 2012 9:43 am

face_off Fri Nov 30, 2012 9:43 am
It's is not a fully integrated plugin then :D its just an interface to the render

Whilst the commercial arrangement may not be "fully integrated", I can assure that the actual plugin is!
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13507
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Poser


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Wed Oct 23, 2019 5:30 am [ UTC ]