Animation Render Camera Imager settings not coming out right

Forums: Animation Render Camera Imager settings not coming out right
DAZ Studio (Export Script Plugin developed by Tugpsx; Integrated Plugin maintained by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Animation Render Camera Imager settings not coming out right

Postby frewinhu » Mon Sep 24, 2018 10:31 am

frewinhu Mon Sep 24, 2018 10:31 am
The animation Exposure settings and output of the image is very different from what is shown in the octane render viewport.

Some things like OctaneRender Camera Visibility settings dont seem to carry over to The animation output render either...

is this a bug? like my exposure settings are 100% off in the final animation render versus what i chose in the octane render viewport.
frewinhu
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Mon Sep 18, 2017 10:08 pm

Re: Animation Render Camera Imager settings not coming out right

Postby face_off » Wed Nov 14, 2018 4:58 am

face_off Wed Nov 14, 2018 4:58 am
When outputting an animation, all geometry is merged into a single Octane Mesh node, which may effect emitters. So set the Surface Brightness of any emitter material accordingly.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13098
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to DAZ Studio


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon Mar 25, 2019 9:59 pm [ UTC ]