OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Forums: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]
DAZ Studio (Export Script Plugin developed by Tugpsx; Integrated Plugin maintained by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Forum rules
Please keep character renders sensibly modest, please do not post sexually explicit scenes of characters.

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby rajib » Tue Oct 23, 2018 4:15 pm

rajib Tue Oct 23, 2018 4:15 pm
Hi Paul,

Can we get the plugin compiled against the 3.08.5 ? We are at 3.08.2. The latest one support the 2080 TI and I need that to use the 2080 TI I bought. Current plugin says it is unsupported device. And the following link shows 2080 TI being tested with 3.08 version. So I assume the 3.08.5 being the latest release does support the 2080 TI.

https://www.pugetsystems.com/labs/artic ... ance-1241/

Thanks,
Rajib

Update:
No need for the 3.08.5 version Paul. I saw the 4.0 test version and with that the 2080 TI is working. Thanks.
Windows 10 Pro x64 (1809) | Intel i9-9980XE | DDR4 3200 128GB RAM | 5 x RTX 2080 TI | NVMe M.2 SSDs | Daz Studio Pro 4.10.123 | Octane 4.2.1.44 | NVIDIA Driver 419.17
User avatar
rajib
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 205
Joined: Sun Sep 28, 2014 4:57 am

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby face_off » Tue Oct 23, 2018 11:58 pm

face_off Tue Oct 23, 2018 11:58 pm
I have updated the STABLE builds at the top of this thread with a build with Octane 3.08.5. This will potentially be the final build of the plugin with Octane 3.

I have also posted an Octane 4 test build at https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=69236.

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13098
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby rajib » Wed Oct 24, 2018 2:23 am

rajib Wed Oct 24, 2018 2:23 am
face_off wrote:I have updated the STABLE builds at the top of this thread with a build with Octane 3.08.5. This will potentially be the final build of the plugin with Octane 3.

I have also posted an Octane 4 test build at https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=69236.

Thanks

Paul


Thanks Paul. Will download that too. I am now running 2 instances of Daz. One with the 4.x version for testing and one with the 3.8x for my main renders.
Windows 10 Pro x64 (1809) | Intel i9-9980XE | DDR4 3200 128GB RAM | 5 x RTX 2080 TI | NVMe M.2 SSDs | Daz Studio Pro 4.10.123 | Octane 4.2.1.44 | NVIDIA Driver 419.17
User avatar
rajib
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 205
Joined: Sun Sep 28, 2014 4:57 am

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby rajib » Wed Oct 24, 2018 12:40 pm

rajib Wed Oct 24, 2018 12:40 pm
rajib wrote:
face_off wrote:I have updated the STABLE builds at the top of this thread with a build with Octane 3.08.5. This will potentially be the final build of the plugin with Octane 3.

I have also posted an Octane 4 test build at https://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=44&t=69236.

Thanks

Paul


Thanks Paul. Will download that too. I am now running 2 instances of Daz. One with the 4.x version for testing and one with the 3.8x for my main renders.


I can confirm the latest 3.08.5 version of the plugin works with RTX 2080 TI cards. Thanks Paul
Windows 10 Pro x64 (1809) | Intel i9-9980XE | DDR4 3200 128GB RAM | 5 x RTX 2080 TI | NVMe M.2 SSDs | Daz Studio Pro 4.10.123 | Octane 4.2.1.44 | NVIDIA Driver 419.17
User avatar
rajib
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 205
Joined: Sun Sep 28, 2014 4:57 am

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby larsmidnatt » Sat Jan 12, 2019 10:05 pm

larsmidnatt Sat Jan 12, 2019 10:05 pm
Just an FYI I can't activate Octane 3.08. I get messages saying I don't have a subscription and that my license is only compatible with non-subscription releases.

I reinstalled 3.07 and it works fine.
Win10 x64 i7 4770K 32GB
1070 8GB + 1060 3GB
DS 4.10 OcDS Latest
User avatar
larsmidnatt
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 497
Joined: Tue Sep 25, 2012 12:28 pm

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Jan 13, 2019 4:29 am

face_off Sun Jan 13, 2019 4:29 am
larsmidnatt wrote:Just an FYI I can't activate Octane 3.08. I get messages saying I don't have a subscription and that my license is only compatible with non-subscription releases.

I reinstalled 3.07 and it works fine.
What was the name of the installer you used for 3.08 please?

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13098
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby larsmidnatt » Sun Jan 13, 2019 4:58 pm

larsmidnatt Sun Jan 13, 2019 4:58 pm
face_off wrote:What was the name of the installer you used for 3.08 please?

Paul

OctaneRender_for_DazStudio_3_08_5_39_Win64_STUDIO.exe is the one that gave me an issue

OctaneRender_for_DazStudio_3_8_0_38_Win64.exe was OK.
Win10 x64 i7 4770K 32GB
1070 8GB + 1060 3GB
DS 4.10 OcDS Latest
User avatar
larsmidnatt
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 497
Joined: Tue Sep 25, 2012 12:28 pm

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby face_off » Sun Jan 13, 2019 10:57 pm

face_off Sun Jan 13, 2019 10:57 pm
OctaneRender_for_DazStudio_3_08_5_39_Win64_STUDIO.exe is the one that gave me an issue
That is the STUDIO installer, which you will need a studio subscription to run. Thus the error that displayed for you.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13098
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: OctaneRender 3 for DAZ Studio [TEST and STABLE]

Postby larsmidnatt » Mon Jan 14, 2019 1:29 am

larsmidnatt Mon Jan 14, 2019 1:29 am
face_off wrote:
OctaneRender_for_DazStudio_3_08_5_39_Win64_STUDIO.exe is the one that gave me an issue
That is the STUDIO installer, which you will need a studio subscription to run. Thus the error that displayed for you.

Paul

thanks
Win10 x64 i7 4770K 32GB
1070 8GB + 1060 3GB
DS 4.10 OcDS Latest
User avatar
larsmidnatt
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 497
Joined: Tue Sep 25, 2012 12:28 pm
Previous

Return to DAZ Studio


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Mon Mar 25, 2019 10:36 pm [ UTC ]