Problem whit texture mapping

Forums: Problem whit texture mapping
Rhino 3D (Export script developed by SamPage; Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Problem whit texture mapping

Postby Daniel79 » Thu Mar 14, 2019 11:29 am

Daniel79 Thu Mar 14, 2019 11:29 am
I still have the latest version of octane 3 ..
The textur preview does not match that of the render, why?
What's the problem?
Attachments
Cattura.JPG
SORRY, MY ENGLISH IS BAD!
2 Xeon quad core E5440_8gb Ram_Nvidia GeForce 2GTX 780ti 3Gb/Nvidia Quadro K2000_Win10 64bit_Octane 3.02_Rhinoceros3D
User avatar
Daniel79
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 448
Joined: Tue Jan 26, 2010 3:53 pm
Location: Italy

Re: Problem whit texture mapping

Postby face_off » Thu Mar 14, 2019 9:30 pm

face_off Thu Mar 14, 2019 9:30 pm
Can you please be more specific on which texture has the wrong mapping? You can render out the 3 "Normals" Render Passes which may help you identify what the problem is. And I strongly recommend upgrading to the latest Octane 4 version of the plugin.

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13420
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: Problem whit texture mapping

Postby Daniel79 » Fri Mar 15, 2019 2:40 am

Daniel79 Fri Mar 15, 2019 2:40 am
Thanks a lot but i have re modeling the object and now all work fine...

Great
SORRY, MY ENGLISH IS BAD!
2 Xeon quad core E5440_8gb Ram_Nvidia GeForce 2GTX 780ti 3Gb/Nvidia Quadro K2000_Win10 64bit_Octane 3.02_Rhinoceros3D
User avatar
Daniel79
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 448
Joined: Tue Jan 26, 2010 3:53 pm
Location: Italy

Return to Rhinoceros 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Sep 18, 2019 9:18 am [ UTC ]