Network Render Slave not Visible to Rhino Master.

Forums: Network Render Slave not Visible to Rhino Master.
Rhino 3D (Export script developed by SamPage; Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

Network Render Slave not Visible to Rhino Master.

Postby Elucidesign » Sat Dec 08, 2018 12:49 am

Elucidesign Sat Dec 08, 2018 12:49 am
I understand the Rhino Octane needs to version match the Daemon.

It seems that the Daemon reports 4000021
Whereas the Rhino Plugin is 400.0.101

But they were part of the same download package.

sooo..... is that why?

See signature.

Also, the Slave Machine has Nvidia version 411.63 , WAY higher.
However, I DO see the Slave GPUs from Master STandalone, just not from Rhino Plugin.

From Standalone:
Image


From Rhino:
Image

Please help @face_off or others !!!
http://www.sefpinney.com Furniture Designer
Master: Win 10 x64 Pro. | | Nvidia 392 | Rhino Plugin Ver: 400.0.101 | Rhino 6 SR10
Slave: Daemon Version : 4000021 | Oct. Standalone ver: 4.00 |
User avatar
Elucidesign
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 2
Joined: Wed Oct 15, 2014 12:06 am
Location: Los Angeles

Re: Network Render Slave not Visible to Rhino Master.

Postby face_off » Sun Dec 09, 2018 10:27 am

face_off Sun Dec 09, 2018 10:27 am
It seems that the Daemon reports 4000021
That is the internal release code for Octane 4.00, which would match the Rhino plugin version 4.00.0.101.

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13428
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Return to Rhinoceros 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sun Sep 22, 2019 6:14 pm [ UTC ]