incorrect map size

Forums: incorrect map size
Rhino 3D (Export script developed by SamPage; Integrated Plugin developed by Paul Kinnane)

Moderator: face_off

incorrect map size

Postby fabrizio_s » Mon Jun 10, 2019 7:40 am

fabrizio_s Mon Jun 10, 2019 7:40 am
Hi Paul,
I don't know if it's a rhino bug or Octane bug, but if I open old files (this is of April 2018) map sizes are incorrect. As you can see in this image size are all 0,001. The right size should be bigger (around 1400 for all the axes).
Anyway if I render the image the size of the textures is right.

Bye
Attachments
texture size.jpg
fabrizio_s
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Fri Feb 03, 2017 12:14 pm

Re: incorrect map size

Postby face_off » Mon Jun 10, 2019 8:08 am

face_off Mon Jun 10, 2019 8:08 am
Hi Fabrizio. That setting is not stored, modified or used by the Octane plugin, so I think it is a Rhino issue, and unrelated to the plugin.

Thanks

Paul
Win7/Win10/Mavericks/Mint 17 - GTX550Ti/GT640M
Octane Plugin Support : Poser, ArchiCAD, Revit, Inventor, AutoCAD, Rhino, Modo, Nuke, DAZ Studio
Pls read before submitting a support question
User avatar
face_off
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 13606
Joined: Fri May 25, 2012 10:52 am
Location: Adelaide, Australia

Re: incorrect map size

Postby fabrizio_s » Mon Jun 10, 2019 9:17 am

fabrizio_s Mon Jun 10, 2019 9:17 am
Ok thanx
fabrizio_s
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 343
Joined: Fri Feb 03, 2017 12:14 pm

Return to Rhinoceros 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Dec 07, 2019 11:45 am [ UTC ]