OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Forums: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2
Newtek Lightwave 3D (exporter developed by holocube, Integrated Plugin developed by juanjgon)

Moderator: juanjgon

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby juanjgon » Thu Jan 02, 2014 10:27 pm

juanjgon Thu Jan 02, 2014 10:27 pm
gordonrobb wrote:Every time I try to change the intensity or efficiency of multiple lights at the same time, I get a crash.


I have found a bug. If you select a non Octane light (for example any Lightwave light) with other Octane lights and change a Octane parameter, Layout crash. Is this your problem?

-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 8218
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby gordonrobb » Thu Jan 02, 2014 11:33 pm

gordonrobb Thu Jan 02, 2014 11:33 pm
That's exactly what it was. There was a stray LW light still in there :)
Windows 8 Pro | i7 3770 OC | 32 GB Ram | Single Titan (plus Black Edition on Order) | Octane Lightwave |
gordonrobb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1245
Joined: Sat Mar 16, 2013 9:08 am

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby juanjgon » Thu Jan 02, 2014 11:42 pm

juanjgon Thu Jan 02, 2014 11:42 pm
gordonrobb wrote:That's exactly what it was. There was a stray LW light still in there :)


Fixed for the next release. Thanks for report it.

-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 8218
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby FrankPooleFloating » Tue Jan 07, 2014 4:08 pm

FrankPooleFloating Tue Jan 07, 2014 4:08 pm
Plug has been very, very stable... which has been really nice. Thanks yet again J! ;)
Win10Pro || GA-X99-SOC-Champion || i7 5820k w/ H60 || 32GB DDR4 || 3x EVGA RTX 2070 Super Hybrid || EVGA Supernova G2 1300W || Tt Core X9 || LightWave Plug (v4 for old gigs) || Blender E-Cycles
User avatar
FrankPooleFloating
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1667
Joined: Thu Nov 29, 2012 3:48 pm

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby BorderLine » Sun Apr 17, 2016 2:56 pm

BorderLine Sun Apr 17, 2016 2:56 pm
juanjgon wrote:
marchermitte wrote:I just found out about the network rendering support... does that mean that we can use GPU from other computers on the network? Really?


Yes, but you need a full Octane combo license for each render node.

-Juanjo


Hi Juanjo,
It 's always the same , if I want to enjoy the power of my two stations , I must buying two Octane standalones and two LW plugins.
One combo for each station ?

Thanks
BorderLine
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 285
Joined: Sun Mar 24, 2013 5:30 pm

Re: OctaneRender™ for LightWave™ 1.5 beta - build 1.23.2

Postby juanjgon » Sun Apr 17, 2016 5:52 pm

juanjgon Sun Apr 17, 2016 5:52 pm
If you want to use Octane and the plugin at the same time in both computers yes, you need two combo licenses. But if you want to use one of them only as render node using the Octane native network render, in the render node you only need a Standalone license.

-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 8218
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain
Previous

Return to Lightwave 3D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

Sat May 08, 2021 2:11 pm [ UTC ]