Normal is not working properly

Forums: Normal is not working properly
Blender (Export script developed by yoyoz; Integrated Plugin developed by JimStar)

Normal is not working properly

Postby ITISLTW » Tue Jul 24, 2018 3:54 am

ITISLTW Tue Jul 24, 2018 3:54 am
I cannot say this is an bug, but I hope the result can be promoted.

The object above the surface plane is seperated from the surface by using Shrinkwrap and DataTransfer modifiers with corresponding vertex groups. In the viewport, it seems like two objects are connected. But Octane render dosenot give correct response, and even regardless of the sharp edges

# Viewport
0.jpg

1.jpg

2.jpg


# Octane
00.jpg

11.jpg

22.jpg


0000.blend
(1001.86 KiB) Downloaded 27 times
OS:Windows 10 Pro, 64-bit
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz Quad
RAM: 32.00 GB
Graphic Card:NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
ITISLTW
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 20
Joined: Mon Dec 19, 2016 3:16 am

Re: Normal is not working properly

Postby J.C » Tue Jul 24, 2018 7:00 pm

J.C Tue Jul 24, 2018 7:00 pm
Looks like it's Octane issue. Cycles looks better but after adding Subdivision modifier.
It would be better if you modelled it properly to avoid such issues.
CPU – i7 8700k 4.9Ghz + 32GB RAM
GPU – 2xGTX 980 Ti
System – OS X 10.12.6, Windows 10
Octane 3.0x, Blender Plugin 15.2.6
My Behance portfolio
Blender plugin FB support group
J.C
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 501
Joined: Thu May 13, 2010 6:35 pm
Location: Wrocław

Re: Normal is not working properly

Postby linograndiotoy » Mon Aug 27, 2018 3:56 pm

linograndiotoy Mon Aug 27, 2018 3:56 pm
BlenderOctane still can't "see" the effect of the Data Transfer Modifier.

It would be very important to have it fixed (developers are aware of this, and it's on their ToDo list).
linograndiotoy
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 24
Joined: Thu Feb 01, 2018 7:10 pm

Return to Blender


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Tue Oct 23, 2018 10:28 pm [ UTC ]