Sketchup exporter not working on this file?

Forums: Sketchup exporter not working on this file?
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Sketchup exporter not working on this file?

Postby Fritsch » Tue Oct 04, 2011 6:50 am

Fritsch Tue Oct 04, 2011 6:50 am
Hi, i'm using the latest Sketchup exporter and for some reason it does not start up with this skp file. All others work fine. Attached is the file any idea why only this file?
Thanks,
Patrick
Sketchup Pro 8, Win Pro 7, i7, EVGA 570 GTX, 16gb ram
Patrick, Arch. Tech.
Fritsch Plans Workshop Inc.
http://www.FPWI.ca
SketchUp Pro 8, Win 7 Pro 64 Bit, i7 3.40Ghz, nVidia EVGA GTX 570 1280mb, 16384 mb RAM, Asus P8PP67
User avatar
Fritsch
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 21, 2011 2:56 am
Location: British Columbia, Canada

Re: Sketchup exporter not working on this file?

Postby Alain » Tue Oct 04, 2011 10:31 am

Alain Tue Oct 04, 2011 10:31 am
Had the same problem with a sketchup scene.

I opened a new sketchup file and imported the corrupt scene and the exporter started well again.


Kind regards
Alain
Intel Pentium 2.8 GHz 2 Cores, 8 GB RAM, GeForce GTX Titan 8GB, Blender 2.72b, Win 7 64 Bit
Alain
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 270
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:12 pm

Re: Sketchup exporter not working on this file?

Postby TIG » Tue Oct 04, 2011 11:22 am

TIG Tue Oct 04, 2011 11:22 am
There was no SKP attached.
As Alain's reply says, it may well be that your SKP needs 'fixing' - see Model Info > Statistics > Fix Problems [Purge Unused is also sensible to reduce the database/file size too].
Also note that using special-characters/accents in the file-path to the SKP and Project will cause failures too...
If you can zip the SKP and attach it we can have a look...
TIG
User avatar
TIG
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 536
Joined: Wed May 12, 2010 1:25 pm

Re: Sketchup exporter not working on this file?

Postby Fritsch » Tue Oct 04, 2011 3:53 pm

Fritsch Tue Oct 04, 2011 3:53 pm
Thanks Boys! There was an appostrophe in the file path name. File works fine now.
Patrick
Patrick, Arch. Tech.
Fritsch Plans Workshop Inc.
http://www.FPWI.ca
SketchUp Pro 8, Win 7 Pro 64 Bit, i7 3.40Ghz, nVidia EVGA GTX 570 1280mb, 16384 mb RAM, Asus P8PP67
User avatar
Fritsch
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 7
Joined: Wed Sep 21, 2011 2:56 am
Location: British Columbia, Canada

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: resmas and 1 guest

Wed Aug 21, 2019 12:21 pm [ UTC ]