Camera fokus

Forums: Camera fokus
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Camera fokus

Postby Jorgensen » Mon Jan 02, 2017 7:23 pm

Jorgensen Mon Jan 02, 2017 7:23 pm
i was working on a tree model (for use as proxy in sketchup) in the standalone, when i saw this default view, i wondered if one can get the same view in sketchup?
sharp middle ground and blurred foreground.

i checked the settings in both the standalone and sketchup plugin, but they are not exact the same, but i guess they are all there, but the 'pick' auto-focus is missing in sketchup :-/

thanks
jorgensen
Attachments
Capture.JPG
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Re: Camera fokus

Postby bepeg4d » Tue Jan 03, 2017 11:35 am

bepeg4d Tue Jan 03, 2017 11:35 am
Hi jorgensen,
look at these screenshots:
firstly in Auto mode
Screen Shot 2017-01-03 at 12.27.57.jpg

then in Depth mode and by clicking the "pick focus" button
Screen Shot 2017-01-03 at 12.29.03.jpg

Happy rendering,
ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6510
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: Camera fokus

Postby Jorgensen » Tue Jan 03, 2017 11:47 am

Jorgensen Tue Jan 03, 2017 11:47 am
Ah thanks - beppe.

i simply overlooked the "pick focus" button.

thank
jorgensen
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Mon Jul 15, 2019 6:09 pm [ UTC ]