proxy does not show?

Forums: proxy does not show?
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

proxy does not show?

Postby Jorgensen » Sun Dec 18, 2016 4:47 pm

Jorgensen Sun Dec 18, 2016 4:47 pm
i have some octane files that i would like to use as proxies in sketchup.

i can open them in the standalone 3.04.4 and they look fine, but if i link them into skethup, the object disappears, but the proxy does not show up instead.

is there any explanation for this?

thanks
jorgensen
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Re: proxy does not show?

Postby glimpse » Sun Dec 18, 2016 5:14 pm

glimpse Sun Dec 18, 2016 5:14 pm
Maybe they do apear, but not in Your screen, meaning their center might be way of 0,0,0. I would check this - always get some issues with imported cad data =)
tomGlimps | [email protected] | 32GB | TitanBlack
Available for Freelance, Coaching & Mentoring
User avatar
glimpse
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3576
Joined: Wed Jan 26, 2011 2:17 pm

Re: proxy does not show?

Postby Jorgensen » Sun Dec 18, 2016 6:57 pm

Jorgensen Sun Dec 18, 2016 6:57 pm
hi glimpse

just what i thought, but i can see that "triangles" are 0 - so i guess there is no geometri?

Jorgensen
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Re: proxy does not show?

Postby martinch » Thu Dec 22, 2016 2:11 am

martinch Thu Dec 22, 2016 2:11 am
Hi Jorgensen,
Im having the same issue, where you able to make it work?

Thanks
Martin
Octane SE + SketchUP / WIN 10 / i7 5930k 3.5 / 64gb / 3x980ti
www.architechtour.com
martinch
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 9
Joined: Thu Jan 03, 2013 12:51 am

Re: proxy does not show?

Postby Jorgensen » Fri Dec 23, 2016 7:39 am

Jorgensen Fri Dec 23, 2016 7:39 am
hi martin

it seems that my problems where caused by the object being in the geometry being a *.abc file and not *.obj file.

jorgensen
HOME octane standalone v3.07 | octane plugin for sketchup 3.07.0.14 | sketchup pro 2017 17.2.2555 64 bit | windows 10 pro 10.015063 build 15063 | i7-6700k @4.0 GHz | 32gb ram | 2x gtx 1070 | nvidia driver 382.33
Jorgensen
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 872
Joined: Sun Jun 30, 2013 10:53 am

Re: proxy does not show?

Postby martinch » Fri Dec 23, 2016 2:09 pm

martinch Fri Dec 23, 2016 2:09 pm
Thanks Jorgenesen,

I may be doing something wrong because I can't make it work.
I think it may have to do with the units setup, I will try later today.

Happy holidays,
Martin
Octane SE + SketchUP / WIN 10 / i7 5930k 3.5 / 64gb / 3x980ti
www.architechtour.com
martinch
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 9
Joined: Thu Jan 03, 2013 12:51 am

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Wed Jul 24, 2019 2:10 am [ UTC ]