Node editor for SKETCHUP

Forums: Node editor for SKETCHUP
SketchUp Integrated Plugin (Integrated Plugin maintained by OTOY)

Node editor for SKETCHUP

Postby Interfaces » Wed Sep 24, 2014 6:51 am

Interfaces Wed Sep 24, 2014 6:51 am
Hi,FUZZY
could do we learn from octane for cinema 4D for node editor, to integrate it into Sketchup?

http://vimeo.com/105328990.

THANKS.
User avatar
Interfaces
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 210
Joined: Mon Jun 27, 2011 9:41 am
Location: FRANCE

Re: Node editor for SKETCHUP

Postby smicha » Wed Sep 24, 2014 7:45 am

smicha Wed Sep 24, 2014 7:45 am
That was my primary idea - why don't we have node setup?
Win7, Modo 10.1, Octane for Modo and Sketchup, nVidia latest, TITAN+3x780 6GB, 2600K, P8P67WS, 32GB, 1350W
SMH10, EK, Airplex_480, SR1_560, 20xNB_PL2, 2xD5, Aquaero 6XT
build-log http://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=42540
User avatar
smicha
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3145
Joined: Wed Sep 21, 2011 4:13 pm
Location: Warsaw, Poland

Re: Node editor for SKETCHUP

Postby neo83_gr » Wed Sep 24, 2014 10:22 am

neo83_gr Wed Sep 24, 2014 10:22 am
+1 ! nice idea
neo83_gr
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 84
Joined: Thu Jul 26, 2012 9:39 am

Re: Node editor for SKETCHUP

Postby happymilk » Wed Sep 24, 2014 2:48 pm

happymilk Wed Sep 24, 2014 2:48 pm
Lightwave also has nodale control for textures and settings.
I think that implementing the nodes in a program that already use is simpler than programming completely the interface
Win 10pro 64 | 3 x Geforce GTX980Ti | i7 5930K | 32GB
User avatar
happymilk
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 54
Joined: Wed Jun 20, 2012 8:25 pm

Re: Node editor for SKETCHUP

Postby fuzzybro » Tue Nov 18, 2014 3:01 am

fuzzybro Tue Nov 18, 2014 3:01 am
Hey all,

Yeah, as being pointed out, it's a lot of work. SU doesn't have no node editor.. moreover, Sketchup has no UI tools at all so every single UI element has to be built from scratch which is generally very bad and enormously slows down development cycle.

I would rather focus on stability and performance for now and save node editor for later, maybe after first production release.

Cheers,
Bro
User avatar
fuzzybro
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 562
Joined: Mon Jun 03, 2013 7:10 am
Location: Los Angeles, California

Re: Node editor for SKETCHUP

Postby smicha » Tue Nov 18, 2014 7:07 am

smicha Tue Nov 18, 2014 7:07 am
fuzzybro wrote:Hey all,

Yeah, as being pointed out, it's a lot of work. SU doesn't have no node editor.. moreover, Sketchup has no UI tools at all so every single UI element has to be built from scratch which is generally very bad and enormously slows down development cycle.

I would rather focus on stability and performance for now and save node editor for later, maybe after first production release.

Cheers,
Bro



Bro,

Thank you for the info and for your work.
Win7, Modo 10.1, Octane for Modo and Sketchup, nVidia latest, TITAN+3x780 6GB, 2600K, P8P67WS, 32GB, 1350W
SMH10, EK, Airplex_480, SR1_560, 20xNB_PL2, 2xD5, Aquaero 6XT
build-log http://render.otoy.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=42540
User avatar
smicha
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 3145
Joined: Wed Sep 21, 2011 4:13 pm
Location: Warsaw, Poland

Return to SketchUp


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sun Sep 27, 2020 11:07 pm [ UTC ]