Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)

Forums: Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)
Maxon Cinema 4D (Export script developed by abstrax, Integrated Plugin developed by aoktar)

Moderator: aoktar

Re: Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)

Postby SSmolak » Tue Sep 29, 2020 11:22 am

SSmolak Tue Sep 29, 2020 11:22 am
Can you try that with only two cards enabled ?
---------------------------------------
Architectural Visualizations
www.atlantis-arts.com
User avatar
SSmolak
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 163
Joined: Sat Feb 07, 2015 5:41 pm
Location: Poland

Re: Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)

Postby protokol » Tue Sep 29, 2020 11:33 am

protokol Tue Sep 29, 2020 11:33 am
I guess I'm going to have to try that now going forward. Disable denoising on one card at a time and testing.
protokol
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 24, 2015 8:16 am

Re: Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)

Postby protokol » Thu Oct 01, 2020 11:31 pm

protokol Thu Oct 01, 2020 11:31 pm
UPDATE:

Turned off denoising on the 1080ti and that 'seems' to have worked for the last 2 days now. I've had a render going for 13 hours straight now with all four cards at 100% whilst working in after effects and working on other projects in c4d - stable.

So PSU was not the issue.
protokol
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 26
Joined: Mon Aug 24, 2015 8:16 am

Re: Shutdowns When Using Denoiser (RTX?)

Postby bepeg4d » Fri Oct 02, 2020 8:40 am

bepeg4d Fri Oct 02, 2020 8:40 am
Great, happy for you!
What about GTX 1080ti?
Does it have a monitor connected?
Is it in a slower PCI bus?

ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7713
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy
Previous

Return to Maxon Cinema 4D


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests

Mon Nov 23, 2020 4:51 pm [ UTC ]