error log

Forums: error log
Maxon Cinema 4D (Export script developed by abstrax, Integrated Plugin developed by aoktar)

Moderator: aoktar

error log

Postby hrlv » Tue Nov 29, 2016 7:15 pm

hrlv Tue Nov 29, 2016 7:15 pm
Hello. So i coudnt install the software in my 2015 mackbook pro, and im trying to do it on my late 2012 imac. the standalone version works and i get no errors however in the cinema4d plug in i got this log:
Probably lack of memory in my imac? is there a way to solve it? thank you so much.
- EXPORT LOG ---------------------------
Export materials time= 17.575 ms
Collect objects time= 6.201 ms
CUDA error 2 on device 0: out of memory
-> failed to allocate device memory
device 0: detected an error on render device! trying to recover...
Mesh creation time = 22.978 ms.
Triangles:0 Disp.triangles:0 Hairs:0 Meshes:0
VRAM used/free/max:2Kb/187Mb/511Mb
Out-of-core used:0Kb total used RAM:5.135Gb
Total export Time = 82.027 ms
CUDA error 2 on device 0: out of memory
-> failed to allocate device memory
device 0: the device failed immediately after the recovery -> giving up and switching the device into error state
----------------------------------------------------------------------------------------
<<< Render failure detected!!! >>>
Please check render statistics to solve the problem.
Triangles:0 Disp.triangles:0 Hairs:0 Meshes:0
Device:0 TotMem:511Mb rtData:2Kb film:0Kb geo:0Kb node:0Kb tex:0Kb unavailable:285Mb
hrlv
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 6
Joined: Mon Nov 28, 2016 2:05 pm

Re: error log

Postby bepeg4d » Wed Nov 30, 2016 12:00 pm

bepeg4d Wed Nov 30, 2016 12:00 pm
Hi hrlv,
unfortunately, the internal GPU of your iMac is already working for the system and the monitor, leaving few VRAM to work with OctaneRender. Beside adding an external GPU via Thunderbolt as explaned in this discussion:
viewtopic.php?f=9&t=43439&start=170#p276341
the only solution is to try to keep your geometry as low as possible and active the Out of core option for moving all the texture in system RAM instead of VRAM:
https://docs.otoy.com/manuals/products/ ... t-of-core/
ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6510
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: error log

Postby calus » Thu Dec 01, 2016 9:20 am

calus Thu Dec 01, 2016 9:20 am
That's very strange, this Topic also appear in the Help/tutorial section of the Maya Forum. viewforum.php?f=126

It seems there's a bug in the Octane forum section management...
Pascal ANDRE
--------------------
Maya 2019, Windows 7, 128 GB RAM
4x GTX 1070, driver 430.39
--------------------

--------------------
Join MAYA OCTANE USERS Skype discussion here :
https://join.skype.com/LXEQaqqfN15w
--------------------
calus
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1293
Joined: Sat May 22, 2010 9:31 am
Location: Paris

Re: error log

Postby aoktar » Thu Dec 01, 2016 11:38 am

aoktar Thu Dec 01, 2016 11:38 am
Thanks Calus! There should be an issue about management. I suppose this is not a BUG or TUTORIAL post. So i'll delete this topic soon.
Octane For Cinema 4D developer / 3d generalist

3930k / 16gb / 780ti + 1070/1080 / psu 1600w / numerous hw
User avatar
aoktar
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 12184
Joined: Tue Mar 23, 2010 8:28 pm
Location: Türkiye

Return to Maxon Cinema 4D


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests

Fri Jul 19, 2019 4:57 pm [ UTC ]