wheel motion Blur issue

Forums: wheel motion Blur issue
Autodesk Maya (V2 Plugin developed by JimStar, V3 plugin developed by k.a.schubert)

wheel motion Blur issue

Postby Koivi » Thu Jul 13, 2017 11:16 am

Koivi Thu Jul 13, 2017 11:16 am
I'm new to Maya - Octane and I've come across an annoying issue with motion blur. Either the motion blur issue is to do with my Rig or it's to do with how I've set up my Scene in Octane. I've uploaded a low resolution batch render of my animation. (Sorry if animation is too fast. Please play it at 0.5 speed to see issue with the wheels clearly.



This was rendered with the internal setting for motionblur
Image

Even when I try and render it with the subframe setting there is no motiobblur showing even when I batch render.
Image
Koivi
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 03, 2017 6:15 am

Re: wheel motion Blur issue

Postby danielsiegl » Thu Jul 13, 2017 10:20 pm

danielsiegl Thu Jul 13, 2017 10:20 pm
Hey!

Got the same problem a while ago. There was no answer on the internal MB question, but subframe works fine. At least in batch render.
Did you set all your objects to movable proxy? You can do this easily in attribute spread sheet for multible objects.

Hope that helps!
Best!
Daniel
Wrkstn 1: Xeon 2683 v3, 2x TitanX 1x 750ti, 64GB, Win10 | Wrkstn 2: MacPro 12core 1x 680, 64GB | Wrkstn 3: i7 4770K 1x 980ti, 32GB, Win10 | Rndrslv 1: Dual Xeon X5560, 6x 780ti, 64GB, Win10 | Rndslv 2: Dual Xeon X5560, 2x 590, 4x 580, 64GB, Win10
danielsiegl
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 28
Joined: Mon Jun 30, 2014 1:32 pm

Re: wheel motion Blur issue

Postby calus » Fri Jul 14, 2017 10:28 am

calus Fri Jul 14, 2017 10:28 am
Already answered in the skype group but for other users, some answers in my tutorial here:
viewtopic.php?f=126&t=60777

About subframe motion blur last time i checked it was broken and anyway it was way too slow to be used in production compared to internal motion blur.
Pascal ANDRE
--------------------
Maya 2016 SP6, Windows 7, 128 GB RAM
4x GTX 1070, driver 372.70
--------------------


--------------------
Join MAYA OCTANE USERS Skype discussion here :
https://join.skype.com/SEqj3F3Jfepe
--------------------
calus
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 951
Joined: Sat May 22, 2010 9:31 am
Location: Paris

Re: wheel motion Blur issue

Postby BK » Mon Jul 17, 2017 12:33 am

BK Mon Jul 17, 2017 12:33 am
@ Calus, Thank you, for the help.
Kind Regards

bk3d
BK
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 169
Joined: Mon Oct 31, 2016 7:54 pm

Return to Autodesk Maya


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Tue Oct 24, 2017 9:42 am [ UTC ]