Can we open v2 files in v4 ?

Forums: Can we open v2 files in v4 ?
3D Studio Max Plugin (Export Script Plugins developed by [gk] and KilaD; Integrated Plugin developed by Karba)
Forum rules
Please post only in English in this subforum. For alternate language discussion please go here viewforum.php?f=18

Can we open v2 files in v4 ?

Postby HHbomb » Mon Dec 31, 2018 7:35 am

HHbomb Mon Dec 31, 2018 7:35 am
HI, sorry I don't remember if we can open v2 files and materials in v4 ? The changement was between 1.9 and 2.0 ? Thanks.
| seven 64 | i7 5930K + titanX + 1050 for video | i7 3970 + 4 x titan | i7 5960 + 4 x titanX | 3dsmax 2018 |
HHbomb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 783
Joined: Wed Jun 30, 2010 8:45 pm

Re: Can we open v2 files in v4 ?

Postby paride4331 » Mon Dec 31, 2018 10:43 am

paride4331 Mon Dec 31, 2018 10:43 am
Hi HHbomb,
Yes you can, you have to a activate octane v2 material converter. You could find some changes between V2 and V4 like gamma Lut. You should try, alternatively you can install V2 and open your file. Keep in mind V2 doesn’t support Nvidia RTX GPU series.
Regards
Paride
Last edited by paride4331 on Mon Dec 31, 2018 1:32 pm, edited 1 time in total.
Win 7 / i7 5930 - 32gb / 1 x quadro K620 / 2 x Evga Titan X Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2278
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Re: Can we open v2 files in v4 ?

Postby HHbomb » Mon Dec 31, 2018 10:45 am

HHbomb Mon Dec 31, 2018 10:45 am
Thanks
| seven 64 | i7 5930K + titanX + 1050 for video | i7 3970 + 4 x titan | i7 5960 + 4 x titanX | 3dsmax 2018 |
HHbomb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 783
Joined: Wed Jun 30, 2010 8:45 pm

Return to Autodesk 3Ds Max


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Mar 22, 2019 5:54 am [ UTC ]