AI Lights

Forums: AI Lights
3D Studio Max Plugin (Export Script Plugins developed by [gk] and KilaD; Integrated Plugin developed by Karba)
Forum rules
Please post only in English in this subforum. For alternate language discussion please go here viewforum.php?f=18

AI Lights

Postby remKa » Mon Nov 26, 2018 8:37 pm

remKa Mon Nov 26, 2018 8:37 pm
Hello,

I have a scene with multiple lights (a lot of small bulbs with a blackbody emission) and checking AI Light and AI Light update doesn't change a thing in term of noise.

Am I missing something ?

(I'm using Octane v4 - 6.10)

Thank you in advance !
i7 3930K / 1 EVGA Titan Black SuperClocked - 1 GTX Titan - 1 GTX 960 / 32 Gb DDR 3
http://www.remka.fr
https://twitter.com/remKa_
remKa
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 77
Joined: Fri Jan 24, 2014 6:23 pm
Location: Paris

Re: AI Lights

Postby remKa » Wed Dec 05, 2018 3:09 pm

remKa Wed Dec 05, 2018 3:09 pm
Up, anyone with the same issue ?
i7 3930K / 1 EVGA Titan Black SuperClocked - 1 GTX Titan - 1 GTX 960 / 32 Gb DDR 3
http://www.remka.fr
https://twitter.com/remKa_
remKa
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 77
Joined: Fri Jan 24, 2014 6:23 pm
Location: Paris

Re: AI Lights

Postby paride4331 » Wed Dec 05, 2018 8:34 pm

paride4331 Wed Dec 05, 2018 8:34 pm
remKa wrote:Hello,

I have a scene with multiple lights (a lot of small bulbs with a blackbody emission) and checking AI Light and AI Light update doesn't change a thing in term of noise.

Am I missing something ?

(I'm using Octane v4 - 6.10)

Thank you in advance !


Hi remKa,
AI light works fine as you can see.
Regards
Paride
Attachments
03.jpg
Win 7 / i7 5930 - 32gb / 1 x quadro K620 / 2 x Evga Titan X Hybrid
User avatar
paride4331
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 2278
Joined: Fri Sep 18, 2015 7:19 am

Return to Autodesk 3Ds Max


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

Fri Mar 22, 2019 6:29 am [ UTC ]