plug in vectorworks

Forums: plug in vectorworks
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

plug in vectorworks

Postby nohyim » Fri Aug 24, 2018 3:36 pm

nohyim Fri Aug 24, 2018 3:36 pm
Hi,

I'm using octane with rhino for years now and I really love it (both of them) . As architect, I have to move in BIM and I pick Vectorworks...but I'm not really happy with renderworks include to the soft. I was wondering if it was possible to get a vectorworks plugin ???

I know it was allready asked few time years ago...but don't see things coming. Now vectorworks can export OBJ and FBX and I'm using this way with octane standalone. But I would prefer to get it into vectorworks and put my render directly into layout...would be a lot of time saving.

Do you have any plan about it??? please Let me know if something is going with vectorworks....I would really appreciate.

thanks a lot for your work

with regards
nohyim
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Sun Jul 28, 2013 3:44 am

Re: plug in vectorworks

Postby bepeg4d » Mon Sep 03, 2018 10:03 am

bepeg4d Mon Sep 03, 2018 10:03 am
Hi,
please, use the following form for asking this kind of requests:
https://render.otoy.com/requests/?qa=ask
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 6564
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Re: plug in vectorworks

Postby nohyim » Wed Sep 12, 2018 12:30 pm

nohyim Wed Sep 12, 2018 12:30 pm
Hi,

Thanks for your advice, i did it.

here is the link to vote for those interested by vectorworks plug-in

https://render.otoy.com/requests/?qa=41 ... ks-plug-in

hope will come one day.
nohyim
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 15
Joined: Sun Jul 28, 2013 3:44 am

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Fri Aug 23, 2019 3:14 pm [ UTC ]