Final Render Not Matching Viewport, Pls HelP!

Forums: Final Render Not Matching Viewport, Pls HelP!
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Final Render Not Matching Viewport, Pls HelP!

Postby helloimneil » Sat Jul 29, 2017 3:56 am

helloimneil Sat Jul 29, 2017 3:56 am
There have been a few others who have encountered this problem, however, the fixes listed in those threads have not worked for me.

I've been messing around with a personal project for a couple days and now and for the life of me I have not been able to get the render to match up with the camera.
This isn't something I've encountered before.

Basically, when I go to render my scene, I wind up with a view that is a lot different (by which I mean like drastically cropped in, or in a different angle altogether) than what is shown in the Live Viewer. I've tried changing my aspect ratio, I've tried deleting cameras and making new ones, I've even checked to make sure that I have the most recent of version of Octane.

I really have no idea what's causing this...

If anyone thinks they could be of help I'd be more than happy to e-mail you my project file.

Cheers!
helloimneil
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 24
Joined: Sat Apr 01, 2017 9:44 pm

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sat Mar 23, 2019 3:13 am [ UTC ]