Lightwave Plug-in Multipass Setting Recommendation?

Forums: Lightwave Plug-in Multipass Setting Recommendation?
A forum for discussion, development and support, including subforums for discussion for various plugins for octane render and 3d the relevant animation packages

Lightwave Plug-in Multipass Setting Recommendation?

Postby griffithpictures » Tue Mar 10, 2015 6:28 pm

griffithpictures Tue Mar 10, 2015 6:28 pm
Hi,
Do you have a recommendation for typical mulitpass Max settings for Zdepth and Motion Max speed? I'm rendering Zdepth and motion vectors. The depth is working great, but my motion vectors are coming in plain white. Also, do you think 10 is too high for Zdepth Max? I want to be efficient. It seems good according to my test render. The motion vector as I said is pure white, so I won't post that. Here my dialogue box attached...
Attachments
zdepth looks nice.jpg
Screen Shot 2015-03-10 at 11.10.25 AM.png
-Griffith Pictures
https://www.youtube.com/channel/UCDu95n ... khus2jLu6w
2x GTX Titan 6gb
1 GTX 90 Ti
1 GTX 780 Ti
1 GTX 680
griffithpictures
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 27
Joined: Tue Dec 09, 2014 2:08 am
Location: los angeles

Re: Lightwave Plug-in Multipass Setting Recommendation?

Postby juanjgon » Tue Mar 10, 2015 6:34 pm

juanjgon Tue Mar 10, 2015 6:34 pm
The motion vector pass is only visible as image if your objects have large motions ... it is a very faint effect in an image, but it's floating buffer works if used in the post software.

-Juanjo
Computer Graphics Software Developer
Octane plugin development and support: LightWave and Houdini
User avatar
juanjgon
Octane Plugin Developer
Octane Plugin Developer
 
Posts: 6960
Joined: Tue Jan 19, 2010 12:01 pm
Location: Spain

Return to Plugin Discussion/Support


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Sat Oct 19, 2019 5:32 am [ UTC ]