CUDA card not recognised ?

Forums: CUDA card not recognised ?
A public forum for discussing and asking questions about the demo version of Octane Render.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

CUDA card not recognised ?

Postby Guus_1957 » Wed Jun 13, 2018 2:32 pm

Guus_1957 Wed Jun 13, 2018 2:32 pm
Hello,

Today I downloaded and installed the demoversion of Octane render for C4D. But when I try to render a scene in C4D I got two error messages.
Please see attached images.
I installed the latest drivers. I have a NVidia Quadro K4200 grapihics card. Also installed CUDA 9.2.

Who knows ho to solve this problem ?

Best regards,

Guus
Attachments
Capture 02.PNG
Capture 01.PNG
Guus_1957
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 13, 2018 10:26 am

Re: CUDA card not recognised ?

Postby bepeg4d » Thu Jun 14, 2018 10:34 am

bepeg4d Thu Jun 14, 2018 10:34 am
Hi,
K4200 is supported and scores ~34 in OctaneBench:
https://render.otoy.com/octanebench/sum ... adro+K4200
Please try to perform a clean installation of a orevious version of Quadro drivers that supports CUDA 9.1.
ciao Beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 5837
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy

Return to Demo Version Questions & Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

Sun Sep 23, 2018 2:47 am [ UTC ]