Object Relinking?

Forums: Object Relinking?
A public forum for discussing and asking questions about the demo version of Octane Render.
Forum rules
For new users: this forum is moderated. Your first post will appear only after it has been reviewed by a moderator, so it will not show up immediately.
This is necessary to avoid this forum being flooded by spam.

Object Relinking?

Postby GeoPappas » Mon Apr 12, 2010 9:44 pm

GeoPappas Mon Apr 12, 2010 9:44 pm
How does object relinking work?
GeoPappas
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 429
Joined: Fri Mar 26, 2010 5:31 pm

Re: Object Relinking?

Postby [gk] » Mon Apr 12, 2010 9:50 pm

[gk] Mon Apr 12, 2010 9:50 pm
Image
Amiga 1000 with 2mb memory card
User avatar
[gk]
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 574
Joined: Sat Jan 16, 2010 12:48 pm
Location: Denmark

Re: Object Relinking?

Postby mlody47 » Mon Apr 12, 2010 11:37 pm

mlody47 Mon Apr 12, 2010 11:37 pm
:lol:
i7 2600K + 2X gtx 580 + GTX 560 Ti + 8gbram + Win7 +
AUTODESK SOFTIMAGE 2012
www.behance.net/mlody47
User avatar
mlody47
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 868
Joined: Mon Feb 01, 2010 8:02 pm
Location: Warsaw Poland

Re: Object Relinking?

Postby pixym » Tue Apr 13, 2010 1:08 am

pixym Tue Apr 13, 2010 1:08 am
Hi,
I would move this button directly under the mesh name:
Attachments
ReplaceRelinker.jpg
Work Station : MB ASUS X299-Pro/SE - Intel i9 7980XE (2,6ghz 18 cores / 36 threads) - 32GB - 2 GTX 1080 TI - Win 10 64
NET RENDER : MB Biostar TB250-BTC Pro - Celeron 2C/2T - Open "Mining" Rig - 2 RTX 2080 TI - Win 7
pixym
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 496
Joined: Thu Jan 21, 2010 4:27 pm
Location: French West Indies

Re: Object Relinking?

Postby PhilBo » Tue Apr 13, 2010 10:25 am

PhilBo Tue Apr 13, 2010 10:25 am
That's a good suggestion.
Win7 64| Two GTX 470s | Phenom II 920 | 8 GB
Win7 32| GTX 260 | Athlon X2 5000+ BE | 2 GB
User avatar
PhilBo
OctaneRender Team
OctaneRender Team
 
Posts: 553
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:36 pm
Location: Warren, Michigan USA

Re: Object Relinking?

Postby radiance » Tue Apr 13, 2010 1:27 pm

radiance Tue Apr 13, 2010 1:27 pm
it's the way nodes work.
first inputs, then parameters.

there's no per node option, and personally i think that would make the UI more complex.
maybe i'll try to find another option to make it more visible.

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Object Relinking?

Postby Sam » Tue Apr 13, 2010 1:42 pm

Sam Tue Apr 13, 2010 1:42 pm
it's the way nodes work.
first inputs, then parameters.

there's no per node option, and personally i think that would make the UI more complex.
maybe i'll try to find another option to make it more visible.


I like to have the reload button down, after the settings
You could try to make one wide button with the path
So you can click anywhere on the file path, not only on the little reload button

Kinda like that

<start of button / reload icon / space / filepath / end of button>

The width of the button would depend by the length of the filepath (clamped to a max number of chars)
http://Kuto.ch - Samuel Zeller - Freelance 3D Generalist and Graphic designer from Switzerland
User avatar
Sam
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 1012
Joined: Mon Jan 11, 2010 10:06 am
Location: Geneva

Re: Object Relinking?

Postby pixym » Wed Apr 14, 2010 1:31 am

pixym Wed Apr 14, 2010 1:31 am
agree
Work Station : MB ASUS X299-Pro/SE - Intel i9 7980XE (2,6ghz 18 cores / 36 threads) - 32GB - 2 GTX 1080 TI - Win 10 64
NET RENDER : MB Biostar TB250-BTC Pro - Celeron 2C/2T - Open "Mining" Rig - 2 RTX 2080 TI - Win 7
pixym
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 496
Joined: Thu Jan 21, 2010 4:27 pm
Location: French West Indies

Return to Demo Version Questions & Discussion


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Thu Feb 21, 2019 11:57 am [ UTC ]