Quadro 4000 Support

Forums: Quadro 4000 Support
VIP Information, news and announcements regarding new Octane Render commercial products and releases.

Re: Quadro 4000 Support

Postby Rickky » Sat Jan 29, 2011 9:38 am

Rickky Sat Jan 29, 2011 9:38 am
Thanks beppe i'll try that
Rickky
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Wed Jun 02, 2010 11:09 am

Re: Quadro 4000 Support

Postby nxfxcom » Sat Jan 29, 2011 3:35 pm

nxfxcom Sat Jan 29, 2011 3:35 pm
I did the exact same thing, and its the same issues as before, app launches fine, but no rendering!
MAC PRO 5.1 | 2x2.3 GHZ MAC PRO 12 CORE | 32GB RAM | 2xQUADRO 4000 | OSX 10.6.5
nxfxcom
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 11
Joined: Fri Dec 31, 2010 12:23 am

Re: Quadro 4000 Support

Postby Rickky » Sun Jan 30, 2011 10:40 am

Rickky Sun Jan 30, 2011 10:40 am
ouch ! Can we expect an official explanation by the developper ?
Rickky
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 124
Joined: Wed Jun 02, 2010 11:09 am

Re: Quadro 4000 Support

Postby bepeg4d » Thu Feb 03, 2011 11:20 pm

bepeg4d Thu Feb 03, 2011 11:20 pm
hi,
i had made the first try with cuda 3.2 on a secondary hd on my macpro and all gone well, yesterday i made the same thing on the primary hd and boom, octane 1.243 start, load .ocs but 0 triangles and crash on exit. after a day spent in un-istalling and reinstalling everything the only solution was to reinstall the 10.6.6 combo update over my 10.6.6. in this way it overwrite the new nvidia drivers with the apple ones and all works again

ciao beppe
User avatar
bepeg4d
Octane Guru
Octane Guru
 
Posts: 7377
Joined: Wed Jun 02, 2010 6:02 am
Location: Italy
Previous

Return to Commercial Product News & Releases (Download here)


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sat Aug 08, 2020 8:56 pm [ UTC ]