Confuse about the Test Suite settings...

Forums: Confuse about the Test Suite settings...
Post, discuss and share handy resources like textures, models and HDRI maps in this forum.
Forum rules
Please do not post any material that is copyrighted or restricted from public use in any way. OTOY NZ LTD and it's forum members are not liable for any copyright infringements on material in this forum. Please contact us if this is the case and we will remove the material in question.

Confuse about the Test Suite settings...

Postby julianb » Sun Jul 25, 2010 8:31 pm

julianb Sun Jul 25, 2010 8:31 pm
Hi all,
I am currently testing my current graphic card with the test suite for Octane. One thing I do not get- am I to load the .ocs file and test it under path tracing or should I follow the video posted by Francesco Legrenzi- the one where he applies HDRI map to the environment, changes the diffuse material of the tunnel to glossy and plays around with some of the settings. I ask because I get quite different results under both settings.

Thanks.
Windows 7 64bit| Intel 3930K| 2x GTX 460 @700MHz 2048MB| 12GB RAM
User avatar
julianb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 119
Joined: Tue Mar 02, 2010 8:56 pm
Location: London

Re: Confuse about the Test Suite settings...

Postby radiance » Sun Jul 25, 2010 9:12 pm

radiance Sun Jul 25, 2010 9:12 pm
for the benchmark, just open the benchmark scene and change the render kernel from directlighting to pathtracing.
if you mean in general it's slow, you probably have an older or less powerful GPU.
post your configuration in your signature like everyone else as it's easier to give support.

Radiance
Win 7 x64 & ubuntu | 2x GTX480 | Quad 2.66GHz | 8GB
User avatar
radiance
 
Posts: 7633
Joined: Wed Oct 21, 2009 2:33 pm

Re: Confuse about the Test Suite settings...

Postby julianb » Sun Jul 25, 2010 9:19 pm

julianb Sun Jul 25, 2010 9:19 pm
Thanks a lot for the reply, Radiance. But my configuration is already posted in my signature- I can see it and it says:Windows 7 64bit| Phenom II x4 965BE| MSI Lightning GTX 275 1792 MB| 4GB
Or you mean something else?

As to the result- I am actually very very impressed. I am getting 2.13 Megasamples/sec under pathtracing. I will post the result in a minute on the results page.
Cheers man.

Edit: I was wrong- I wasn't opening the .ocs file but merely adding the object file. I get now 1.29 Megasamples.
Windows 7 64bit| Intel 3930K| 2x GTX 460 @700MHz 2048MB| 12GB RAM
User avatar
julianb
Licensed Customer
Licensed Customer
 
Posts: 119
Joined: Tue Mar 02, 2010 8:56 pm
Location: London

Return to Resources and Sharing


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Sat Aug 24, 2019 9:57 pm [ UTC ]